ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το «αντίο» του Νικολαϊδη

Ο διεθνής διαιτητής αποφάσισε να αποσυρθεί και κάνει τον απολογισμό του, στέλνοντας και τις ευχαριστίες του

Ο Χρίστος Νικολαϊδης αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του στην διαιτησία, αν και θα μπορούσε να συνεχίσει για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο διεθνής διαιτητής κάνει τον δικό του απολογισμό και στέλνει τις ευχαριστίες του.

Η ανάρτηση που έκανε μέσα από τα social media:

Με την έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν είχα πάρει την απόφαση ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου στη διαιτησία, παρόλο που ηλικιακά θα μπορούσα να συνεχίσω για ακόμα 4 χρόνια.

Παρόλα αυτά το να λέω ‘’αντίο’’ σε ένα χώρο τον οποίο αγάπησα και υπηρέτησα με πάθος δεν θα ήταν ποτέ εύκολο αλλά πιστεύω αυτή είναι η ιδανικότερη στιγμή να αποχαιρετίσω την ενεργό δράση.
Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του όταν αυτή βρίσκεται στο αποκορύφωμα της και εγώ αυτό νιώθω.

Συμπλήρωσα φέτος 17 χρόνια στη διαιτησία εκ των οποίων τα 11 σαν διαιτητής Α κατηγορίας και τα οποία αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο σχολείο της ζωής μου στο οποίο διδακτικά και έμαθα πάρα πολλά.
Εκπροσώπησα επίσης την Κυπριακή διαιτησία και την Κύπρο γενικότερα στην Ευρώπη ως διεθνής διαιτητής για έξι χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με αντικειμενικότητα να αποδώσω δικαιοσύνη, να είμαι ακριβοδίκαιος και να μην αδικήσω ποτέ κανένα.

Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια και με τόσους αγώνες που διεύθυνα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να μην κάνω λάθη για αυτό απολογούμαι αν από τα λάθη μου αδίκησα άθελα μου κάποιους.
Ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα μου ήταν η ανάδειξη μου για 3 ποδοσφαιρικές σεζόν από την ΚΟΠ σαν διαιτητής της χρονιάς.

Φυσικά σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν άνθρωποι η οποίοι πίστεψαν σε εμένα, με στήριξαν και ελπίζω τώρα που αποχωρώ να νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώην προέδρους του Συνδέσμου Διαιτητών Κωστάκη Κωνσταντίνου και Γιώργο Πάπουτσο, τον νυν Πρόεδρο του Συνδέσμου και προσωπικό μου ΦΙΛΟ Μιχάλη Αργυρού, τους πρώτους μου coach Κώστα Θεοδότου και Κωστάκη Καπιτανή, τα εκάστοτε ΔΣ της ΚΟΠ και ιδικά τον πρώην Πρόεδρο της ΚΟΠ αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη καθώς επίσης και τον νυν Πρόεδρο Γιώργο Κούμα, τα μέλη των εκάστοτε επιτροπών διαιτησίας και ιδικά τον νυν πρόεδρο Hans Reijgwart για την διαχρονική στήριξη τους, τους εκπαιδευτές μου Jaap Uilenberg και Hugh Dallas από τους οποίους έμαθα πάρα πολλά.

Ευχαριστήσω επίσης τους συναδέλφους μου για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ τους λειτουργούς των ΜΜΕ που παρά την σκληρή κριτική που δεχτικά πολλές φορές αυτή με προβλημάτισε και με έκανε καλύτερο.

Για το τέλος άφησα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδικά τις αγαπημένες μου κόρες Ελίζα και Άντρια, τους γονείς μου, τον αδελφό μου, οι οποίοι στις δύσκολες μου στιγμές ήταν ΠΑΝΤΑ δίπλα μου και με στήριζαν.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και είμαι σίγουρος ότι η Κυπριακή διαιτησία είναι σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχουν αξιόλογα μέλη για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά την σημαία της Κυπριακής διαιτησίας.

Με εκτίμηση σε ΟΛΟΥΣ Χρίστος Νικολαίδης.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X