ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καπιτανής: «Οι ηθικοί αυτουργοί όπλισαν τα χέρια των δραστών με τις δηλώσεις τους»

Η βομβιστική επίθεση συνδέεται ξεκάθαρα με το ποδόσφαιρο υποστηρίζει ο Κώστας Καπιτανής

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95,0 «Επέλαση» έκανε ο Κώστας Καπιτανής, ο οποίος αναφέρθηκε στη βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι του, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι η επίθεση συνδέεται ξεκάθαρα με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η βομβιστική επίθεση συνδέεται ξεκάθαρα με το ποδόσφαιρο. Στην Κύπρο ζούμε. Έχουμε όλοι καθαρή εικόνα του τι έγινε. Γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης μου τα τελευταία τρία χρόνια . Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι όπλισαν τα χέρα των δραστών. Είναι εκείνοι που με δηλώσεις τους με στοχοποιούν και οπλίζουν τα χέρια αυτών που έκαναν το απεχθές γεγονός. Με τέτοιες ενέργειες οδηγούμε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω».

Για το αν είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών: «Να συνδέουμε εγώ με ορισμούς που δεν έχω καμία σχέση. Η θέση μου εμένα είναι στην εκπαίδευση και μόνο στην εκπαίδευση».

Αν υπήρξε απόφαση απομάκρυνσης του από την ΚΟΠ: «Ακόμα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται ο ντόρος. Ποτέ δεν υπήρξε απόφαση απομάκρυνσης μου, το ξεκαθάρισε η ΚΟΠ».

Για το έργο που επιτελεί στην ΕΔ: «Από τον καιρό που είμαι στην ΕΔ είμαι υπεύθυνος ανάπτυξης και εκπαίδευσης και τα αποτελέσματα φαίνονται. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι είναι μορφωμένοι με διπλώματα. Όλοι το παραδέχονται ότι η εικόνα της φετινής διαιτησίας είναι βελτιωμένη».

Για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί: «Αυτό δεν είναι θέμα που θα συζητήσω από τον αέρα. Είναι θέμα που αφορά εμένα, την οικογένεια μου και την ομοσπονδία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X