ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι διαιτητές για τη βομβιστική επίθεση

Πρέπει να προβληματίσει όλους η νέα βομβιστική επίθεση, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, σχετικά με την επίθεση στον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου καταδικάζει με αποτροπιασμό τη νέα παράνομη πράξη των νυκτοβατών και εκφράζει την λύπη του, την δυσανασχέτηση του και την απογοήτευση του, αναφορικά με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού  σήμερα τα ξημερώματα,  στα γραφεία εταιρείας επαγγελματικών συμφερόντων του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η νέα επίθεση θα πρέπει να προβληματίσει όλους και να υπάρξει άμεση και συστηματική αντίδραση από τις αρμόδιες αρχές και σχολαστική διερεύνηση σε βάθος έτσι ώστε να εντοπιστούν οι δράστες που δεν είναι άλλοι από αυτούς που δεν θέλουν το καλό του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Για ακόμη μία φορά καλούμε την πολιτεία, ιδιαίτερα τον Υπουργό Δικαιοσύνης καθώς και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, όπως ενεργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση