ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Άξιο απορίας τα κίνητρα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης, εκ μέρους του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις πως το νέο θύμα της βομβιστικής επίθεσης είναι ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν είναι ποδοσφαιρικά τα κίνητρα της επίθεσης, τόνισε, προσθέτοντας πως ο διαιτητής πως ο διαιτητής είχε καλή παρουσία μέχρι τώρα.

Τι δήλωσε ανάμεσα σε άλλα στον SuperΣΠΟΡ:

«Ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου είναι το νέο θύμα βομβιστικής επίθεσης, ένας ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, προκαλώντας εκτεταμένες ζημίες.

Άξιο απορίας αν τα κίνητρα είναι ποδοσφαιρικά. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Αρμόδια είναι η Αστυνομία να αποφανθεί.

Αν αποδειχθούν ότι ήταν τέτοια τα κίνητρα, για ακόμη μία φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Είχε μία αρκετά καλή παρουσία αν δούμε τους αγώνες που διεύθυνε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά και να μην ήταν έτσι δεν έχει δικαίωμα κανένας να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Επαναλαμβάνω όμως ότι μιλάμε αν είναι ποδοσφαιρικά τα κίνητρα.

Τέτοιες ενέργειες αναστατώνουν και οικογένειες, θέτουν σε κίνδυνο ζωές.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι διαιτητές έχουν γίνει θύματα αρκετών επιθέσεων.

Όλοι οι φάκελοι είναι ανοικτοί σχετικά με τις επιθέσεις σε διαιτητές, η Αστυνομία δεν έχει κλείσει κανένα.

Υπάρχει διαβεβαίωση (σ.σ. από την Αστυνομία) πως όλες είναι ανοικτές και διερευνώνται. Δεν είναι εύκολο να διαλευκανθούν, αλλά δεν μπήκαν στο συρτάρι.

Αν για χάρη της στρογγυλής μπάλας, κινδυνεύει κάποιος, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτήν.

Αυτός που νομίζει ότι οι διαιτητές θα είναι κομπιούτερ και δεν θα κάνουν λάθη, τι να σας πω. Όλοι κάνουμε την αυτοκριτική μας, είμαστε και εμείς άνθρωποι. Λάθη γίνονται.

Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο σχετικά με τα κίνητρα.

Σαν Σύνδεσμος περιμένουμε να δούμε κάποιες πληροφορίες και κατευθύνσεις, και θα κινηθούμε ανάλογα. Θα υπάρξει συνεδρία μετά το μεσημέρι».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση