ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠΑΕΕΚ: Νέος τεχνικός ο Μιχάλης Μάρκου

Ανακοίνωσε προπονητή η ΠΑΕΕΚ και σειρά έχουν οι μεταγραφές

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕΕΚ γνωστοποίησε πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Μιχάλης Μάρκου. Μέχρι πρόσφτα ο Μιχάλης Μάρκου ήταν προπονητής του Διγενή Ορόκλινης. Έτσι μετά και το αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή, σειρά θα πάρει η ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Εταιρείας ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κ. Μιχάλη Μάρκου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ο κ. Μάρκου εργάστηκε στις Ακαδημίες της ΑΛΚΗΣ και παράλληλα υπήρξε Βοηθός Προπονητής της Α΄ Ομάδας. Στην πορεία βρέθηκε στον ΕΡΜΗ όπου και εργάστηκε στις Ακαδημίες και ως ο Βοηθός Προπονητής της Α΄ Ομάδας, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ήταν Προπονητής της Α’ Ομάδας του Διγενή Ορόκλινης.

Εντός των προσεχών ημερών θα ακολουθήσει νέα συνάντηση του Προπονητή με την Επιτροπή Προγραμματισμού ώστε να αποφασιστούν οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας.

Η ΠΑΕΕΚ εύχεται στο νέο της Προπονητή καλή επιτυχία στο έργο του και προσβλέπει όπως, σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕΕΚ, καταφέρει να ευοδώσει τους σκοπούς και επιδιώξεις της Κερύνειας και των φίλων της Κερύνειας.

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X