ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κυριάκου: «Ο Απόλλων στο Τσίρειο είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα»

Ο Κυριάκος Κυριάκου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Μετά τη σπουδαία νίκη του Οθέλλου επί του Απόλλων, όλοι στο σωματείο της Β’ κατηγορίας βλέπουν με χαμόγελα την επόμενη μέρα. Στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Κυριάκου, αρχηγός του Οθέλλου, γέννημα θρέμα της ομάδας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη χθεσινή τεράστια νίκη: «Ξέραμε από την αρχή πως με την κλήρωση που βγήκε ο Απόλλων ήταν πολύ δύσκολο. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και μας βγήκε το παιχνίδι μας»

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή: «Σίγουρα όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες και παίρνεις τη νίκη, μένουν στην ιστορία. Όλα τα παιδιά έχουν παίξει πρώτη κατηγορία και έχουν εμπειρίες και θα το παλέψουμε»

Για τον επαναληπτικό: «Ο Απόλλων στο Τσίρειο είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Σίγουρα θα παίξουν και άλλα παιδιά που είναι οι «βασικοί» και θα παλέψουμε»

Για το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες με εμπειρία από τότε που απέκλεισαν και πάλι τον Απόλλων: «Υπάρχουν ακόμη 4-5 ποδοσφαιριστές που ήμασταν και τότε. Αυτό συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο όμως θα πολεμήσουμε»

Για τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα: «Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, όμως η ατυχία και η αστοχία μας ήταν αυτό που πληρώσαμε. Δεν θα σταματήσουμε και θα το παλέψουμε και όπου μας βγάλει»

Για το γεγονός πως είναι γέννημα θρέμα του συλλόγου: «Είναι πολύ καλό, έχω επαφή με τον κόσμο και είμαστε οικογένεια. Όταν έρθει νέος ποδοσφαιριστής προσπαθώ να τον βοηθώ και να τον φέρνω σε επαφή με τον κόσμο και την οικογένεια του Οθέλλου και αυτό είναι κάτι που δεν έχουν άλλες ομάδες»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

X