ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιάκος: «Πάμε για την πρόκριση» (ηχητικό)

Ο Δημήτρης Φιάκος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ψάχνει το θαύμα ο Οθέλλος απέναντι στον Απόλλων στο κύπελλο. Σίγουρα το έργο του είναι δύσκολο παρά το γεγονός πως η ομάδα πήρε το νίκη στο πρώτο παιχνίδι, και οι παίκτες του Οθέλλου θα το παλέψουν για το καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Δημήτρης Φιάκος, παραχώρησε δηλώσει στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το άθλο που στοχεύει ο Οθέλλος: «Ο άθλος αν και εφόσον τα καταφέρουμε θα είναι ιστορικός γιατί είμαστε στη δεύτερη κατηγορία. Πάμε για την πρόκριση. Υπάρχει αισιοδοξία αν και είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε μια εκ των καλύτερων ομάδων. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη ενώ συνάμα από το παιχνίδι θα μάθουμε πράγματα καθώς από τέτοιους εμβέλειας ποδοσφαιριστές είναι να μάθεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον άθλο. Ο Απόλλων σίγουρα θα μπει πιο δυναμικά και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε πιο μακριά απ’ την εστία μας και αν τα καταφέρουμε θα βγούμε στην κόντρα για να σκοράρουμε»

Για το παιχνίδι: «Δεν θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια. Το οπλοστάσιο μας θα είναι έτοιμο. Από την άλλη το γεγονός πως ο Απόλλων στους τελευταίους δυο αγώνες έχει σκοράρει 9 τέρματα λέει πολλά. Το οπλοστάσιο του Απόλλων είναι πολύ δυνατό, αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μοναδική απώλεια ο Μπόγιαν Μαρκόφσκι ο οποίος είδε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Χαλκάνωρα»

Για τις ελπίδες ανόδου: «Μαθηματικές μόνος καθώς και η Αναγέννηση και η ΕΝΠ είναι μπροστά αρκετούς βαθμούς. Η ΕΝΠ ακολουθεί το πρόγραμμα μας και αυτό είναι καλό για την ΕΝΠ καθώς βρίσκει κουρασμένες ομάδες»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

X