ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιάκος: «Δεν πάμε με κατεβασμένα τα χέρια»

Ο Δημήτρης Φιάκος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ψάχνει το θαύμα ο Οθέλλος απέναντι στον Απόλλων στο κύπελλο. Σίγουρα το έργο του είναι δύσκολο εως αδύνατο, όμως οι παίκτες του Οθέλλου θα το παλέψουν για το καλύτερο και φυσικά για τις εμπειρίες. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Δημήτρης Φιάκος, παραχώρησε δηλώσει στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων και το γεγονός πως ο Οθέλλος ήταν η τελευταία ομάδα που είχε νικήσει τον Απόλλων στο θεσμό του κυπελλου: «Σίγουρα άλλες εποχές πριν, άλλες τώρα. Με τον Απόλλων μόνο τις εμπειρίες μπορείς να κερδίσεις. Οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα μόνο εμπειρίες έχουν να κερδίσουν. Ο προπονητής μας θα κάνει τις αλλαγές του στον σημερινό αγώνα. Δεν είναι στόχος μας το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία. Δεν πάμε με κατεβασμένα τα χέρια. Πάμε να αγωνιστούμε. Κανείς δεν θα μπει στο γήπεδο και θα περιμένει να μας βάλει τα τέρματα του»

Για τις κερκίδες του γηπέδου: «Στη βόρεια κερκίδα θα βρεθούν οι φίλοι του Απόλλων και στην ανατολική οι φίλοι του Οθέλλου»

Για το παιχνίδι της παρασκευής που χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία: «Το παιχνίδι της Παρασκευής ήταν απώλεια. Βέβαια δεν χάσαμε και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος στις επόμενες 8 αγωνιστικές για την πρώτη θέση. Όλες οι ομάδες παλεύουν και πάντα χάνονται βαθμοί. Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες»

Για το αν υπάρχει τελική εξέλιξη στο θέμα της Β΄κατηγορίας με τη νέα χρονιά: «Θα διεξαχθεί με 16 ομάδες το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να μην είμαστε εκεί αλλά στην πρώτη κατηγορία»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

X