ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομ. Αραδίππου: Στα 90χρονα με Σατσιά

Κρατούν τον προπονητή για μια ακόμα καλύτερη σεζόν

Την πετυχημένη συνταγή της φετινής σεζόν θέλουν να κρατήσουν στην Ομόνοια Αραδίππου και ως εκ τούτου ο προπονητής Μαρίνος Σατσιάς θα συνεχίσει στο πόστο του.

Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα εντυπωσίασε με αυτό που παρουσίασε στον πρώτο γύρο όπου ήταν στην κορυφή και χτυπούσε πρωτάθλημα. Δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αυτός ο στόχος της ομάδας, δεν υπάρχει σύγκριση στους προϋπολογισμούς με ομάδες σαν την Ένωση και τον Οθέλλο, όμως όχι μόνο υπήρξε ανταγωνιστική αλλά για ένα σημαντικό διάστημα ήταν και πρώτη.

Μπορεί η ομάδα να μην άντεξε να μείνει εκεί, με ένα σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη που την έθεσε νοκ άουτ, αλλά και πάλι η σούμα είναι θετική.

Ο απολογισμός κατέγραψε 11 νίκες πέντε ισοπαλίες και 10 ήττες και πλασάρισμα στην οκτάδα. Στα πρώτα εννιά ήταν 7-1-1. Θεωρούν μάλιστα οι ιθύνοντες πως υπάρχει ένας καλός κορμός που θα είναι πιο έμπειρος, πιο ψημένος και με μεγαλύτερες αντοχές του χρόνου.

Ο Σατσιάς όταν ολοκλήρωση την καριέρα του ως παίκτης το 2014 ήταν στο επιτελείο του ΑΠΟΕΛ με κάποια ματς στον πάγκο ως υπηρεσιακός τεχνικός. Το 2016-17 τον βρήκε στον Εθνικό Λατσιών στην τρίτη κατηγορία με την ομάδα του τέταρτη και στον τελικό κυπέλλου. Πήρε προαγωγή στη Β’ κατηγορία, έκανε καλή πρώτη χρονιά και συνεχίζει για μια δεύτερη.

Χρονιά μάλιστα σημαδιακή για το σωματείο της Αραδίππου, αφού συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και προσφοράς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση

X