ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σεραφείμ: «Στις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε πράγματα και θαύματα»

«Πυρά» κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

«Πυρά» κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα.

Η τοποθέτηση του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Λυπούμαι να το πω αλλά αποστολή εξετελέσθη. Ήταν φανερό από το ξεκίνημα ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε βαθμό σήμερα. Καθαρό πέναλτι, τιμωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας με κίτρινη ώστε να μην παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με χέρι στην επαναφορά της μπάλας απ' ότι με πληροφόρησαν. Σε όλη την διάρκεια ο διαιτητής είδαμε πόσο εύκολα κιτρίνιζε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Φαίνεται πως αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε... Φαίνεται πως αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο είναι ευχαριστημένοι με αυτά που βλέπουμε. Ειλικρινά λυπούμαι.

Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ακούω πολλά πράγματα. Έχω δηλώσει ότι δεν θα εμπλακώ σε οποιεσδήποτε δοσοληψίες. Βλέπουμε πράγματα και θαύματα τις τελευταίες αγωνιστικές! Δεν μιλήσαμε μεχρι τώρα αλλά σήμερα ξεχείλισε το ποτήρι. Λυπούμαι γιατί η βαθμολογική κατάταξη δεν θα κριθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Φαίνεται πως κάποιοι δουλεύουν και για τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς θα συνεχίσουμε την μάχη μας. Δεν παίρνουμε ούτε μισό σφύριγμα σε αμφισβητούμενες φάσεις, τα πάντα σφυρίζονται εναντίον μας.

Αν θα συνεχίσουμε έτσι να μας το πούνε ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα. Γνωρίζουμε ποιό είναι το σχέδιο, εμείς θα το παλέψουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε να τα βάλουμε με πολλούς και εκτός γηπέδου όπου εμείς δεν έχουμε καμία δύναμη».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X