ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σεραφέιμ: «Ολυμπιακός, Σαλαμίνα και Αλκή δεν έπρεπε να πάρουν βαθμούς χθες»

Ο Κώστας Σεραφείμ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Σφοδρά τα παράπονα για την διαιτησία από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Λευκωσίας σημειώνει πως στα τελευταία δυο παιχνίδια δεν της δόθηκαν πέναλτι, ενώ από την άλλη ήρθαν κάρτες που δεν έπρεπε. Στο πλαίσιο αυτό π πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα παράπονα: «Είπαμε κάποια πράγματα που τα βλέπει όλη η Κύπρος. Τα αποτελέσματα και οι εικόνες που βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές καταδεικνύουν πως κάποιοι είναι εναντίον της ομάδας μου και κάποιων άλλων ομάδων, για να επωφεληθούν κάποιες άλλες. Δεν είναι τυχαίο πως φωνάζει ο Ολυμπιακός, η Σαλαμίνα, η Αλκή. Η ΑΕΛ δεν φέρει καμιά ευθύνη για το χθεσινό, αλλά αυτό που έγινε χθες ήταν να γίνουν έτσι τα πράγματα για να μην πάρει βαθμούς ο Ολυμπιακός, για να μην πάρει βαθμούς η Σαλαμίνα, για να μην πάρει βαθμούς η Αλκή. Είναι ευχαριστημένοι οι αρμόδιοι για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα; Νιώθουμε πως έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και τώρα έχουμε αυτή την αντιμετώπιση. Καθαρό πέναλτι με τον Τριμπό στην περασμένη αγωνιστική. Καθαρό πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι αλλά δεν δόθηκε ήρθε κίτρινη κάρτα»

Για τη συνέχεια: «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Θα προσπαθήσουμε για συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας ώστε να συζητήσουμε για τα περίεργα των τελευταίων αγωνιστικών»

Για τους νέους ποδοσφαιριστές: «Εχθές οι ποδοσφαιριστές ήταν ανεβασμένοι, αλλά αναμένουμε πως θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας»

Για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα: «Είναι τελικός για εμάς και από τη στιγμή που προβλέπεται πως ο Άρης θα κερδίσει σήμερα, είναι όντως τελικά. Η διαιτησία θεωρώ πως θα είναι αντικειμενική»

Για τα παράπονα στις δηλώσεις του κ. Φανιέρου: «Ο κάθε πρόεδρος έχει το δικαίωμα να βλέπει και να έχει αισιοδοξία για την ομάδα του. Ο κ. Φανιέρος είπε χθες πως αν ο Ολυμπιακός χάσει θα πέσει κατηγορία. Η ομάδα έχασε, θα πέσει κατηγορία; Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για παραμονή; Εκτός και αν ο κ. Φανιέρος ξέρει καλύτερα κάποια πράγματα»

Ένα τελικό σχόλιο: «Εμείς θα το παλέψουμε. Ακόμη και αν πέσουμε θα παλέψουμε για να ανεβούμε ξανά και να πέσουμε και πάλι γιατί συγκεκριμένες ομάδες ευνοούνται»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X