ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σεραφείμ: «Κλείνουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες του εφησυχασμού»

«Αυτή τη στιγμή είναι καθολικά αποδεκτό από τον φίλαθλο κόσμο ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία των μεγάλων».

Το καθιερωμένο μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού στέλνει ο πρόεδρος του σωματείου, Κώστας Σεραφείμ ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της. Αναλυτικά:

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Με ιδιαίτερη περηφάνεια ο Ολυμπιακός εισέρχεται στην φάση των play out. Όλοι στην ομάδα μας είναι έτοιμοι να κάνουν το δεύτερο μεγάλο βήμα για να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην Α Κατηγορία. Οι παίκτες μας απέδειξαν τα τελευταία παιχνίδια ότι μπορούν να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν. Οι εμφανίσεις τους, δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία ότι έχουν τις δυνατότητες να αντέξουν και να φέρουν σε αίσιο πέρας την αποστολή τους. Αυτή τη στιγμή είναι καθολικά αποδεκτό από τον φίλαθλο κόσμο ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία των μεγάλων.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Ευχαριστούμε όλους όσους μας επαίνεσαν για το έργο που επιτελέσαμε για να φθάσουμε στην ανατροπή όλων των προγνωστικών που υπήρχαν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, με ψυχή και καρδιά. Αλίμονο αν επαναπαυθούμε στις μέχρι σήμερα δάφνες μας, αλίμονο να συλληφθούμε αυτή την κρίσιμη ώρα κοιμώμενοι. Μετά από επτά μήνες έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτές τι μέρες κυκλοφορούν αρκετά. Σύγχρονες Σειρήνες επιχειρούν να μας αποπροσανατολίσουν ώστε να αποτελέσουμε τη λεία τους. Κλείστε τα αυτιά σας και συνεχίστε τον αγώνα μέχρι την επίτευξη του τελικού μας στόχου. Όχι μόνο δεν εφησυχάζουμε, αλλά απεναντίας εντείνουμε την προσπάθειά μας. Η παραμονή μας θα κριθεί στο γήπεδο, εκεί όπου έχουμε μάθει να πολεμάμε.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει τον πρώτο αγώνα της β φάσης του πρωταθλήματος με την καλύτερη ομάδα του δεύτερου γκρουπ της βαθμολογίας, τη Δόξα. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο που θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να το κερδίσουμε. Όλοι μας πρέπει να βρεθούμε στο Μακάρειο. Εκεί όπου μας περιμένουν οι πρωταγωνιστές της μέχρι σήμερα επιτυχίας. Εκεί όπου καλούμαστε να δώσουμε ξανά τη δική μας ηρωική μάχη.

Περήφανοι φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτές τις στιγμές φέρτε στη μνήμη σας που βρισκόμασταν πριν από 4 χρόνια και που είμαστε σήμερα. Δώσαμε τον ιερό αγώνα για την αθλητική και εθνική επιβίωση του ιστορικού Ολυμπιακού Λευκωσίας και βρισκόμαστε σήμερα λίγα μόνο βήματα από τον στόχο μας. Βάλτε το χέρι στην καρδιά για να δείτε ότι χτυπά δυνατά. Το Σάββατο είμαστε όλοι εκεί. Έτοιμοι για ακόμη μια περήφανη παρουσία.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X