ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σεραφείμ: «Δεν είναι μόνο η φιλοσοφία της κάρτας αλλά και ο τρόπος οργάνωσης»

Δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού

Το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου δεν αφορά μόνο τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αλλά συνολικά το χώρο του ποδοσφαίρου. Στη χθεσινή συνέλευση πέραν απ’ τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας και τους εκπροσώπους της δεύτερης, βρέθηκε και ο Ολυμπιακός. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Έχουμε τη διάθεση να συζητήσουμε όποιο θέμα υπάρχει για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ζήτημα της κάρτας φιλάθλου είναι πολύ σημαντικό και θεωρώ πως απ’ τη στιγμή που έχουμε άτομο στην γενική συνέλευση, πρέπει να εκφράσουμε θέση».

Για την επιτροπή και τις αποφάσεις της χθεσινής συνέλευσης: «Η επιτροπή που συστάθηκε χθες έχει σκοπό να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΚΟΑ και τον υπουργό δικαιοσύνης, ώστε να βρεθεί μια λύση που θα βοηθήσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ακόμη περιμένουμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για το πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση».

Για τον Ολυμπιακό: «Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Καλύψαμε τις απώλειες των πρώτων αγωνιστικών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω πως θα την έχουμε. Είμαι από αυτούς που λένε πως τα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες, όμως θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μπάτζετ».

Αν το ψηλό μπάτζετ βάζει πίεση: «Όχι δεν θεωρώ πως βάζει πίεση. Είναι μια καινούργια ομάδα με περιθώρια βελτίωσης».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να ξεγελαστούμε. Έχασε παιχνίδια στις καθυστερήσεις, είτε από πέναλτι που δόθηκαν αμφισβητούμενα. Η θέση της είναι πλασματική».

Για τον κόσμο: «Προσωπικά θεωρώ πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ την πώληση των εισιτηρίων αλλά και των διαρκείας. Ίσως ο κόσμος θεωρεί ψηλές τις τιμές, ίσως είναι απογοητευμένος από πέρυσι. Εγώ καλό τον κόσμο να έρθει δίπλα στην ομάδα. Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Η κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στους στόχους της στο πρωτάθλημα».

Για την προσωπική θέση επί του θέματος της κάρτας: «Η απουσία του κόσμου απ’ τα γήπεδα δεν είναι μόνο η κάρτα φιλάθλου. Η κάρτα φιλάθλου προκαλεί καθυστέρηση για την είσοδο στο γήπεδο καθώς πρέπει να παρουσιαστεί και για την έκδοση εισιτηρίου. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που δημιουργεί ουρές στα γήπεδα και κάνει τον κόσμο να φεύγει. Το έζησα και στα παιχνίδια της Εθνικής στο ΓΣΠ, όπου υπήρχαν ουρές. Εγώ πιστεύω πως η ταλαιπωρία αυτή θα αποφεύγεται μέσα από ηλεκτρονικά εισιτήρια. Δεν είναι μόνο η φιλοσοφία αλλά και ο τρόπος οργάνωσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X