ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σεραφείμ: «Ανάγκη για πάθος και ενθουσιασμό»

Ο Κώστας Σεραφείμ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ερμή και μάλιστα με πολύ κακή εμφάνιση. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ δεν ήταν καθόλου καλή, και ήταν το πρώτο παιχνίδι εκτός προγράμματος, στο οποίο κατέρρευσε η ομάδα του Ολυμπιακού. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Σεραφείμ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα δεν ήταν καλή νύχτα χθες για την ομάδα μας. Τα πράγματα από την αρχή ήταν δύσκολα στη φετινή χρονιά αλλά η ομάδα κατάφερε να μας πείσει πως μπορεί για το θαύμα. Σίγουρα μια κακή εμφάνιση δεν μπορεί να διαγράψει τα πάντα και θα το παλέψουμε μέχρι τέλος»

Για το τι δεν είχε χθες ο Ολυμπιακός και έχασε: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας και να πούμε πως η ομάδα έδειξε το πάθος και τη θέληση με άλλα παιχνίδια. Χθες φανήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών και ήρθε αυτή η βαριά ήττα που δυσκολεύει τα πράγματα. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Φαίνεται πως εμείς η Σαλαμίνα και ο Άρης θα το παλέψουμε για να γλυτώσουμε την απευθείας διαβάθμιση»

Για τα παιχνίδια με Άρη και Νέα Σαλαμίνα που είναι εκτός έδρας: «Έχουμε δείξει πως μπορούμε να πάρουμε και βαθμούς εκτός έδρας. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα η έδρα αλλά αυτά δεν σημαίνει πολλά. Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξουμε το πάθος, τον ενθουσιασμό και τη θέληση»

Για τους νέους ποδοσφαιριστές: «Όλοι ελπίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν την ομάδα. Χθες τους πήρε το ποτάμι όπως πήρε όλη την ομάδα»

Για τα παιχνίδια με τις ομάδες στην εξάδα: «Δεν μπορούμε να διαχωρίζουμε αντιπάλους. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος πρέπει να διεκδικήσουμε βαθμούς. Με μόνη εξαίρεση τον αγώνα με την Αλκή όλοι οι άλλοι πέρασαν δύσκολα. Έτσι θα γίνει και με τους άλλους μεγάλους»

Ένα τελευταίο σχόλιο: «Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και αυτό που γίνεται φέτος είναι αξιοθαύμαστο. Είναι άθλος το γεγονός πως παλεύουμε για την παραμονή μας και μένει να δούμε το θαύμα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα έντιμα όπως κάνουμε πάντα και τα αποτελέσματα θα δείξουν το αν θα παραμείνουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X