ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολυκάρπου :«Κερδίσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο»

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κυριάκος Πολυκάρπου μίλησε για την χθεσινή νίκη επί του ΆΡΗ αλλά και για την δύσκολη συνέχεια για την παραμονή της ομάδας.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΡΗ σε ένα ματς τελικό  και η δύσκολη συνέχεια με τον στόχο την παραμονή κυριαρχούν στην σημερινή ημερίδα για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Στο πλαίσιο αυτό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κυριάκος Πολυκάρπου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με τον Άρη: « Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το νικήσουμε και τα καταφέραμε. Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς την δυσκολία της, δουλέψαμε ως σκληρά, είχαμε πίστη και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Προχωράμε στην επόμενη φάση που θα είναι δύσκολη για εμάς. Φτιάξαμε  από την αρχή ένα καλό κλίμα ποδοσφαιριστές, διοίκηση και φίλαθλοι που είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Οι ποδοσφαιριστές είχαμε βάλει στόχο με όλα τα προβλήματα που είχαμε με το εμπάργκο να δουλέψουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Κερδίσαμε την μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Πρέπει να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς , να το πιστέψουμε περισσότερο, να μείνουμε δεμένοι όπως τώρα και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το επόμενο ματς με το ΑΠΟΕΛ:« Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα.»

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Οι φίλαθλοί του Ολυμπιακού είναι κοντά στην ομάδα και είναι δεμένοι με εμάς. Βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται και πολλές φορές τους είδαμε σε ήττα να μένουν και μας χειροκροτούν.»

Για την Σαλαμίνα και το ματς κυπέλλου: «Θα το παλέψουμε για την πρόκριση αν και δευτερεύον στόχος σε σχέση με την παραμονή»

Αν τον επηρεάζει το προχωρημένο της ηλικίας του :« Στα 38 είναι η θέληση να θέλεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Όταν έχεις θέληση και αγαπάς το ποδόσφαιρο θέλεις να παίζεις μέχρι τέτοια ηλικία ποδόσφαιρο»

Για την έδρα του Μακάριου σε σχέση με το ΓΣΠ: «Δεν έχω πρόβλημα που να αγωνιζόμαστε φτάνει να παίρνουμε αποτελέσματα.»

Για την συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα :« Κερδίσαμε σημαντικά παιχνίδια που μας βοηθούν να συμμετέχουμε στην επόμενη φάση.  Στα αρνητικά αποτελέσματα δεν μας επηρέασε ιδιαίτερα. Έχουμε την προοπτική να διεκδικήσουμε την παραμονή μας.»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X