ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χρύσης Μιχαήλ

Ο Χρύσης Μιχαήλ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού έφεραν αρκετά «μαύρα σύννεφα» πάνω απ’ την ομάδα. Η εικόνα στο γήπεδο δεν θύμιζε την εικόνα του μαχητικού Ολυμπιακού που όλοι θαύμασαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ως εκ τούτου η διοίκηση προχώρησε στην κοινή λύση της συνεργασίας με τον Χρύση Μιχαήλ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από τον Αύγουστο του 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον κύριο Χρύση Μιχαήλ. Ο κύριος Χρύσης Μιχαήλ παρέμεινε προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, έχοντας διακόψει προσωρινά την συνεργασία του με την ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους και αποτελεί ένα από τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία του σωματείου μας. Έχει συνοδεύσει την παρουσία του στην ομάδα μας με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών του σωματείου μας σε πρωτάθλημα της ΚΟΠ (62 βαθμοί την σεζόν 2015-2016) καθώς και με την επίτευξη της ανόδου του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην πρώτη κατηγορία την σεζόν 2016-2017.

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κύριο Μιχαήλ για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X