ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Τέλος ο Βαλικάεφ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας Βαλικάεφ

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ρώσο μέσο Αρτούρ Βαλικάεφ. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει ελάχιστες εώς και μηδαμινές ελπίδες για παραμονή και έτσι η αποχώρηση αυτή δεν μπορεί να λογαριαστεί ως έκπληξη.

Ο Βαλικάεφ αγωνίστηκε συνολικά σε 9 παιχνίδια με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Από αυτά στα 5 πέρασε ως αλλαγή στο γήπεδο. Ο Ρώσος είχε έρθει με ψηλές προσδοκίες, όμως δεν κατάφερε να τις επιβεβαιώσει και έτσι φεύγει απ’ την ομάδα. Μετά τον Βαλικάεφ αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν και δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση απ’ τον Ολυμπιακό:

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ρώσσο ποδοσφαιριστή Artur Valikaev (08/01/1988). Ο Artur αγωνίστηκε σε 9 συνολικά παιχνίδια της ομάδας μας (5 ως αλλαγή).
Το ΔΣ της ομάδας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Artur Valikaev για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X