ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Οι επαφές συνεχίζονται

Συναντήθηκαν με Σακκά, εντός ημερών η απόφαση

Με τις πιθανότητες σαφώς εναντίον τους, στον Ολυμπιακό μελετούν όλα τα ενδεχόμενα και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση του προπονητή. Οι «μαυροπράσινοι» βλέπουν τη μεγάλη εικόνα και ο τεχνικός που ψάχνουν πρέπει να είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας από τη μια και πρόθυμος να φτιάξει την ομάδα και για Β’ κατηγορία αν εκεί οδηγηθούν τα πράγματα.

Ο Κώστας Σακκάς είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, όμως όχι ο μοναδικός. Υπήρξε συνάντηση μαζί του την Τετάρτη(21/3) αλλά όχι και κατάληξη. Εντός των επόμενων ημερών θα παρθεί η οριστική απόφαση χωρίς να υπάρχει βιασύνη αφού όπως προαναφέραμε η μεγάλη εικόνα είναι που απασχολεί και όχι το αμέσως επόμενο παιχνίδι π.χ.

Εντός ομάδας, βγαίνει μια διάθεση να το παλέψουν βέβαια αλλά αντιλαμβάνονται πως όταν δεν είναι στο χέρι σου είναι υπερβολικά δύσκολο. Σημειώνεται πως ήταν πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους για το Χρύση Μιχαήλ, αφού σε καμιά περίπτωση δεν έφυγε ως αποτυχημένος και με την παρούσα διοίκηση έχει συνδεθεί και σε προσωπικό επίπεδο πέραν του επαγγελματικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X