ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Fangio Buyse ο εκλεκτός!

Ο νέος τεχνικός θέλει να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας γνωστοποίησε την σύναψη συνεργασίας με τον Φάντζιο Μπούισε. Ο νέος τεχνικός της ομάδας θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει και πάλι στον Ολυμπιακό στην πρώτη κατηγορία. Ο τελευταίο 1.5 χρόνο ήταν στον πάγκο της Νίκης Βόλου η οπ οία αγωνίζεται στην Football League.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα ήθελε να ανακοινώσει ότι την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση για το πάγκο της ομάδας μας είναι ο κύριος Fangio Buyse, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της ομάδας μας.

Ο κύριος Buyse τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μέχρι και εχθές βρισκόταν στον πάγκο της Νίκης Βόλου που αγωνίζεται φέτος στην Football league της Ελλάδος.

Γνωρίζει το πρωτάθλημα μας, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στους στόχους που έχει θέση.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επιτευξή των στόχων μας και καλή δύναμη στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X