ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Έβγαλε χαρακτήρα και μαγκιά

Τα κατάφερε να πάρει μερικές ευκαιρίες ακόμα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Είναι μια μεγάλη στιγμή για την πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού τα όσα κατάφερε μέχρι εδώ φέτος, καθώς πραγματικά ουδείς δεν περίμενε πως αυτή η ομάδα θα έδινε 36 αγώνες για να σωθεί. Κανείς να μην κρυφτεί: όλοι είχαμε τον Ολυμπιακό ως το πρώτο φαβορί όχι απλά για να πέσει αλλά για να διασύρεται και να τα παρατήσει νωρίς.

Τελικά δεν ήταν έτσι το έργο και φάνηκε από εκείνο το απόγευμα στο Μακάρειο με τον Απόλλωνα, τον οποίο φρέναρε με το 1-1. Όλοι σταθήκαμε στις απώλειες του Απόλλωνα, όμως τελικά ο Ολυμπιακός είχε να δώσει πράγματα. Πήρε αυτοπεποίθηση και ακολούθησε και βαθμός στο ΓΣΠ επί της Ομόνοιας μαζί με κάποιες νίκες που κρατούσαν συνεχώς την ομάδα πάνω από τη δυάδα.

Είναι γεγονός πως έβγαλε κούραση και αδυναμία να καθαρίσει τη δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες, όμως είχε την ευκαιρία του με τον Άρη στη Λεμεσό και αυτή τη φορά δεν την πέταξε. Η εικόνα και το πάθος που έβγαλε στο δεύτερο μέρος μέχρι να έρθει το γκολ, αλλά και η αυταπάρνηση στο φινάλε για να διατηρήσει αυτό το 1-0 του Τόρες που του έφτανε. Έβλεπες δυο δυο τα τάκλιν να πέφτουν, πόδια να πετάγονται για να μην πάει η μπάλα μέσα. Είχαν συσσωρεύσει τόση πίεση και τόσο άγχος που τους βγήκε σε πάθος και νεύρο. Εξαιρετικό νέο για το Χρύση Μιχαήλ ενόψει των «τελικών» που έρχονται.

Η ομάδα θα μπει λογικά από την τελευταία θέση στη δεύτερη φάση, αλλά έδειξε στη Λεμεσό πως έχει μέσα της τη φλόγα για να το παλέψει. Όλη τη χρονιά αυτό κάνει άλλωστε και πρέπει να το συνεχίσει για 11 παιχνίδια ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X