ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Βέσκο ο εκλεκτός!

Στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς

Εκεί που έμοιαζε πως ο Κώστας Σακκάς θα ήταν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού σε αντικατάσταση του Χρύση Μιχαήλ, εντούτοις έγινε η μεγάλη ανατροπή των δεδομένων.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κατέληξε στον Βέσκο Μιχαϊλοβιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η πρόσληψη του Σερβοκύπριου προπονητή ανακοινώθηκε από τους "μαυροπράσινους" της Λευκωσίας πριν από λίγο και έχει χρονική διάρκεια μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν. Από εκεί και πέρα όμως και ανάλογα με την πορεία του Βέσκο στον Ολυμπιακό θα φανεί και αν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. Για την ώρα όμως ο Βέσκο έχει μπόλικη δουλειά και θα παλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές καθώς η απόσταση των 9 βαθμών απ' την Πάφο (είναι στην 11η θέση) είναι δύσκολα αναστρέψιμη.

Ο Μιχαϊλοβιτς βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΑΣΙΛ Λύσης στην Β' Κατηγορία από το 2016 και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες. Δούλεψε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επίσης, στην Ομόνοια την σεζόν 2004/05 ως παίκτης-προπονητής και στην Αλκή ως υπηρεσιακός το 2010 και το 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την σύναψη συμβολαίου συνεργασίας με τον κύριο Vesko Mihajlović για την θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας. Η διάρκεια του συμβολαίου του κύριου Mihajlović θα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να καλωσορίσει τον κύριο Mihajlović, και του εύχεται μόνο νίκες στον πάγκο της ομάδας μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X