ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαλέκκος: «Ο Τορναρίτης μου είπε πως ήθελε και το κύπελλο»

Οι απόψεις του για την προώρη απόλυσή του

Με κολακευτικά λόγια για τον Χριστόφορο Τορναρίτη, αλλά όχι ανάλογα για τους υπόλοιπους στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Κώστας Μαλέκκος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision.

Όπως είπε, ή θα δουλεύεις επαγγελματικά ή να μην κάνεις τίποτε.

«Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο το αγαπούμε όλοι. Για κάποια πράγματα που γίνονται, κάποιες κριτικές θα κάνουμε. Δεν μπορείς να διώχνεις οποιονδήποτε προπονητή από την πρώτη αγωνιστική. Είναι αντιαθλητικό. Το θέμα για μένα έχει λήξει.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής για μένα λόγω του κ. Τορναρίτη, ξέρετε πολλές ομάδες εξοφλημένες; Διαφωνίες μαζί του είχα κάθε μέρα. Όταν βάζεις ένα εκατομμύριο για να εξοφλήσεις την ομάδα και να προσπαθείς να κάνεις ομάδα πρέπει να έχεις ανθρώπους ικανούς δίπλα σου. Το ποδόσφαιρο εγώ το βλέπω επαγγελματικά είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής. Δεν μπορώ να βλέπω κανένα στο τιμ μου που να είναι ερασιτέχνης. Θέλουμε να είμαστε επαγγελματίες ή όχι;

Εγώ ήξερα απ΄την αρχή ότι πέραν του κ. Τορναρίοτη ότι το 95% της διοίκησης και του κόσμου δεν με ήθελε, μου το είπε και ο ίδιος.

Ο κ. Τορναρίτης θέλει να είναι πρωταθλητής. Μέσα σε όλα μου είπε ότι ήθελε και το Κύπελλο. Πρέπει να χτίζεις για να προχωράς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X