ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαΐδης: «Υπό τις περιστάσεις κρίθηκε ορθή η διακοπή της συνεργασίας» (ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Ολυμπιακό. Ο Χρύσης Μιχαήλ αποτελεί παρελθόν απ’ την ομάδα και μέχρι αύριο το πρωί στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν το νέο τεχνικό. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την απόφαση αλλαγής προπονητή: «Ο κάθε προπονητής σε μια ομάδα έχει τον κύκλο του. Ο κύκλος του Χρύση Μιχάηλ κράτησε τρία χρόνια. Έδωσε πολλά στον Ολυμπιακό και κέρδισε και ο ίδιος. Πήρε την εκτίμηση όλων όχι μόνο του Ολυμπιακού. Για αυτό και όταν γράφαμε την ανακοίνωση μόνο θετικά λόγια είχαμε να πούμε. Υπό τις παρούσες περιστάσεις κρίθηκε ορθή η διακοπή της συνεργασίας ώστε η ομάδα να δει με καθαρό μυαλό τη συνέχεια. Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για παραμονή με όλα όσα χρειάζονται και βέβαια αν η ομάδα καταλήξει στην δεύτερη κατηγορία, να μπορεί ο νέος προπονητής να κτίσει την ομάδα όπως την θέλει»

Για το τι έφταιξε: «Είναι λίγο υπερβολικό ότι η ομάδα κατάρευσε. Σίγουρα η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς για να ελπίζει. Μπορούμε να χωρίσουμε την διαδρομή του Ολυμπιακού στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και πριν. Πλέον η εικόνα του Ολυμπιακού πρέπει να είναι πιο επιθετική, κρατά μπάλα. Το πρόβλημα όμως είναι τα αρνητικά αποτελέσματα. Ίσως να χρειαζόταν μια αλλαγή κάτι που τόνισε και ο Χρύσης Μιχαήλ. Μέχρι απόψε ή αύριο θέλουμε να έχουμε τον επόμενο προπονητή. Θα υπάρξουν διαβουλεύσεις και το βράδυ, ενώ ιδεατά μέχρι αύριο το αργότερο θα ανακοινώνεται ο προπονητής»

Για το θέμα της βαλίτσας: «Είναι μια ιστοσελίδα που τα βγάζει αυτά. Σύμφωνα με αυτή ο Χρύσης πλακώθηκε με τον Χατζηλούκα. Ο Πεχλιβάνης ήδη αγωνίζεται στον Ερμή. Είναι μια κουβέντα καφενιακού χαρακτήρα, δεν επηρέασε κανένα στα αποδυτήρια. Απλός στο παιχνίδι με την Δόξα δεν ήμασταν καλοί και θα έπρεπε. Είναι εντελώς άκαιρο το θέμα αυτό, σέβομαι την ερώτηση σας αλλά δεν υπάρχει κάποια βάση»

Για τον επόμενο προπονητή: «Πρέπει να είναι γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας. Θα πρέπει να είναι προπονητής που να μπορεί να στήσει στην ομάδα το επόμενο διάστημα. Πρέπει να είναι αγωνιστής, μαχητής, δουλευταράς και να μπορεί να στήσει μια ομάδα. Αυτό θέλουμε απ’ τον νέο προπονητή»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X