ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωκαΐδης: «Οι ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στο θαύμα της παραμονής»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

Στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα για να αποφύγει η ομάδα τον απευθείας υποβιβασμό. Η δύσκολη συνέχεια αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ και θα το παλέψουν μέχρι τέλους για το στόχο της παραμονής. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα: «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ ομάδων με παρόμοιους στόχους που προσπαθούν να αποφύγουν την διαβάθμισης. Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου και έχει δείξει πως είναι ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια. Εμείς από την άλλη θέλουμε να έχουμε κέρδος βαθμολογικό στο Αμμόχωστος»

Για τα δεδομένα της ομάδας: «Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια μετάβαση. Ο προπονητής με τα παιδιά ψάχνουν την κατάλληλη χημεία μιας και ήρθαν 4 ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα είναι η ομάδα να παρουσιάζει κάποια κενά σημεία. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας αρκεί να έχουμε αρκετό χρόνο για να παλέψουμε για την παραμονή μας. Θα στερηθούμε τον Τόρες και τον Μιγκελίτο με κάρτες. Μας στεναχώρησε ο τρόπος που ήρθαν οι κάρτες και γι’ αυτό έγιναν και κάποιες δηλώσεις. Οι παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν το ανάλογο πρόσωπο»

Για τους ποδοσφαιριστές και πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση: «Οι ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να πιστεύουν στο θαύμα της παραμονής. Στα πλείστα παιχνίδια ήμασταν το αουτσάιντερ όμως πήραμε τουλάχιστον σε 12 παιχνίδια βαθμολογικό κέρδος. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι μηνύματα ενθουσιασμού και οι παίκτες θα κατεβούν για το καλύτερο»

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Σαν φιλοσοφία της ομάδας ο στόχος θα ήταν οι 12 βαθμοί. Τώρα όμως με τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση είναι δύσκολο. Θα το παλέψουμε όμως για βαθμολογικό κέρδος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X