ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωκαίδης: «Μπαίνουμε με μειονέκτημα, αλλά θα το παλέψουμε» (ηχητικό)

Παράπονα γιατί ορίστηκε το παιχνίδι με την Δόξα το Σάββατο και όχι την Κυριακή

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το τέλος τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας του Τακτακαλά, Πάρις Φωκαίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

«Δεν μας παίρνει η κατήφεια και η απογοήτευση, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Σίγουρα, ο τρόπος που ήρθε η ήττα μας απογοήτευσε, γιατί με αυτό τον τρόπο χάσαμε και από την Ομόνοια στο Μακάρειο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για την εκτίμηση του κόσμου: «Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου έχει αναγνωρίσει την προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η εκτίμηση και ο σεβασμός δεν είναι αρκετός. Θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην συνέχεια.. Έχουμε 10 τελικούς και ξεκινούμε με μειονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων».

Για τους τραυματισμούς, αλλά και για τον ορισμό του αγώνα με την Δόξα το Σάββατο:  «Ο Ευγένιος Αντωνίου με τραυματίστηκε και θα δούμε σήμερα το πρόβλημα και αν θα είναι διαθέσιμος για το κύπελλο. Ο Παχίπης είχε ένα τσίμπημα πριν από το παιχνίδι και προφυλάχθηκε. Όμως, το πρόβλημα που μας απασχολεί και θα εκδώσουμε αργότερα ανακοίνωση είναι για την απόφαση της ΚΟΠ να οριστεί το παιχνίδι μας Σάββατο και όχι Κυριακή, όπως οι άλλοι αγώνες του δεύτερου γκρουπ. Θα ήταν πιο σωστό να συμβεί αυτό, καθώς η ομάδα είχε παίξει Τετάρτη με τον Άρη, Σάββατο με τον ΑΠΟΕΛ, θα παίξουμε την Τετάρτη κύπελλο και μετά ξανά το Σάββατο».

Για τον επαναληπτικό με τη Νέα Σαλαμίνα και αν θα κυνηγήσουν την διάκριση στο κύπελλο: «Πρόθεση της ομάδας είναι να προχωρήσει και στο κύπελλο. Από την στιγμή που είμαστε μέσα στον θεσμό γιατί να μην το παλέψουμε».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X