ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαΐδης: «Η παραφιλολογία μας επηρέασε» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού στον ΣΠΟΡ FM

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στο ΣΠΟΡ FM 95,0 και αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική επίδοση των παικτών στον τελευταίο αγώνα με την Δόξα αλλά διέψευσε και την παραφιλολογία που υπάρχει για κακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία:

Για την απόφαση του Δ.Σ: «Αυτό που πλήγωσε δεν ήταν το αποτέλεσμα, ήταν η εμφάνιση. Τα παιδιά δεν έπιασαν τα επίπεδα απόδοσης, δεν είχαμε το απαιτούμενο πάθος. Η εικόνα που έδειξε στον αγώνα η ομάδα δεν ήταν η ίδια με προηγούμενα ματς. Ζητήσαμε να δούμε λίγο τον Χρύση, να δούμε τι πήγε λάθος και να δούμε τι μπορεί να βελτιώσουμε. Θέλουμε τους βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Θεωρούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είδαν τον αγώνα σοβαρά. Δεν εκτίμησαν σωστά τον αγώνα και έτσι λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις τώρα. Είναι ο Πρόεδρος με τους παίκτες και τους ανακοινώνει. Θέλουμε την εικόνα που είχαμε δείξει στους προηγούμενους αγώνες. Είναι αδικαιολόγητο που παίξαμε έτσι. Θέλω να πω ότι η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι αρίστη και των παικτών οι σχέσεις τους με την διοίκηση είναι εξαιρετικές».

Για τον Χρύση Μιχαήλ: «Ο Προπονητής έχει δείξει δείγματα τα γραφής. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή .Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η παρουσία του Χρυση ήταν στο ΔΣ για να δούμε τι πήγε λάθος το Σάββατο».

Για τι πήγε λάθος με τη Δόξα: «Επηρέασε η παραφιλολογία ότι η Δόξα θα πάει στο παιχνίδι με κατεβασμένα χεριά. Αντιθέτως, κατέβασε τους καλύτερους έντεκα της όπως πρέπει να κάνει κάθε ομάδα. Στόχος της συνάντησης του Προέδρου με τους παίκτες είναι να τους αφυπνίσει. Θα έπρεπε να μην επηρεαστούν οι παίκτες από την παραφιλολογία και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Υπήρξε εφησυχασμός, οι παίκτες δεν αντιλήφθηκαν ότι ο αγώνας ήταν σημαντικός και δεν ήταν σοβαροί. Αντίστοιχα, αυτό το ζήσαμε και πέρσι στη Β’ Κατηγορία σε έναν αγώνα και χάσαμε. Κρούουμε το κώδωνα του κίνδυνου».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δεν υπάρχει οτιδήποτε στα αποδυτήρια. Αν αναπτύχθηκε καφενειακός διάλογος πραγματικά αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Οι παίκτες να επιδείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα στους επόμενους αγώνες για να πάρουμε βαθμούς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X