ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωκαΐδης: «Είναι η ώρα του κόσμου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

Στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα για να αποφύγει η ομάδα τον απευθείας υποβιβασμό. Η δύσκολη συνέχεια αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ και θα το παλέψουν μέχρι τέλους για το στόχο της παραμονής. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία

Για το τελευταίο παιχνίδι: «Στο τελευταίο παιχνίδι δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Η τεχνική ηγεσία έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Το τι έγινε έχει αναλυθεί. Κάπου οι νέες προσθήκες, κάπου η τροπή του αγώνα με τις 3 επιθέσεις και τα 3 τέρματα. Ο προπονητής ανέλαβε την ευθύνη».

Για τις μεταγραφές του Γενάρη: «Είμαι στο συμβούλιο του Ολυμπιακού 4 χρόνια και μπορώ να πω, πως κάθε μεταγραφή Ιανουαρίου χρειάζεται τον χρόνο της για να ενσωματωθεί η ομάδα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και ελπίζουμε να προλάβουμε το τρένο του τρίτου γύρου. Η τεχνική ηγεσία δούλεψε πολύ στο θέμα της ομοιογένειας. Δυστυχώς θα στερηθούμε τον Τριμπό αλλά πλέον υπάρχει η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία για να γίνονται επιλογές. Υπάρχει το στοιχειώδες βάθος»

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Το γεγονός πως έρχεται από δυο ήττες δεν πρέπει να μας παραπλανά. Έχει πολύ καλή άμυνα. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά δεν υπάρχει πολυτέλεια. Τον κάθε βαθμό θα πρέπει να τον διεκδικήσουμε για το στόχο της παραμονής»

Για τον κόσμο: «Είναι μια δύσκολη μέρα και ώρα. Θέλουμε όμως να κάνουμε έκκληση στον κόσμο. Είναι η ώρα του κόσμου, θέλουμε τον 12ο παίκτη και πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά. Ήδη στα επόμενα παιχνίδια η τιμή εισόδου θα είναι μειωμένη στα 15 ευρώ. Όσοι ζήσαμε τον Ολυμπιακό στις φάσεις των τελευταίων χρόνων, ξέρουμε πως η δυναμική του κόσμου μπορεί να είναι πιο μεγάλη. Αυτό που κρατάμε όμως είναι η ομόνοια και η σύμπνοια του κόσμου με την ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ωριμάσει και αντιλαμβάνεται τα δεδομένα και είναι δίπλα μας»

Για το οικονομικό: «Το οικονομικό είναι ένας Γολγοθάς. Θέλουμε να καταλήξει θετικά. Στα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις του Ολυμπιακού προσπαθούν για την οικονομική εξυγίανση. Μέχρι το τέλος της χρονιάς παλιές οφειλές θα τελειώσουν. Έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο διατέθηκε όλο σε παλιές οφειλές. Ταυτόχρονα αν παίξουμε στα playoff θεωρούμε πως θα τελειώσουν όλες οι οφειλές. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν καθημερινά προσπάθεια με πρωτεργάτη τον πρόεδρο. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη. Ο καθένας πρέπει να βάλει το μικρό οβολό του και ελπίζουμε πως στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε αίσιο τέλος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X