ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαΐδης: «Είμαστε αισιόδοξοι - Ο Ολυμπιακός θα εδραιωθεί»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

Ακόμη ένας βαθμός στην φαρέτρα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ πάλεψε κόντρα στην Αλκή και έφυγε με τον 1 βαθμό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 11η θέση με 17 βαθμούς, 4 βαθμούς πιο πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Η δύσκολη συνέχεια αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ και θα το παλέψουν μέχρι τέλους για το στόχο της παραμονής. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Χθες πριν το παιχνίδι πρόθεση μας και τακτική μας ήταν να διεκδικήσουμε τρεις βαθμούς. Κόντρα στη ροή του αγώνα πήραμε κεφάλι στο σκορ και είχαμε την ευκαιρία να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Από την άλλη η Αλκή είχε μια πολύ καλή παρουσία και κατά την άποψη μας το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»

Για την εμφάνιση του νεαρού Στυλιανού: «Η εμφάνιση του Στυλιανού είναι ένας λόγος που είμαστε όλοι χαρούμενοι. Στον Ολυμπιακό ξέραμε πως είχαμε δυο αξιόπιστες λύσεις κάτω από τα δοκάρια. Η μια από αυτές ήταν ο Στυλιανός και θεωρούμε πως μπορεί να βοηθήσει»

Για τον Ζιαμπάρη: «Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη πάρει την ελευθέρα του και έχει υπογράψει. Είναι και αγωνιστικά έτοιμος, προπονείται με την ομάδα εδώ και μέρες και θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και θα μπορέσει να βοηθήσει»

Για το γεγονός πως οι μεταγραφές ήδη βοηθούν: «Χθες είδαμε το πρώτο παιχνίδι που ο Χρύσης είχε επιλογές. Υπήρχε βάθος στον πάγκο και μπορούσε να επιλέξει συστήματα και πρόσωπα. Σίγουρα με 4 μεταγραφές δεν παύει το πρόβλημα όμως τα δεδομένα είναι καλύτερα»

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είναι παιχνίδι των 6 βαθμών αυτό με τον Ερμή. Η δική μας ομάδα είναι στους 17 βαθμούς, ο Ερμής στους 18 και οι δυο θέλουμε βαθμούς για να πάμε στον 3ο γύρο. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα»

Για την εικόνα της ομάδας παρά τα προβλήματα: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωτίστως ομάδα. Σίγουρα ξέραμε πως ένα ρόστερ σχεδιασμένο για δεύτερη κατηγορία έπρεπε να δουλέψουμε σε άλλα θέματα. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν όρκο για παραμονή. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι για την εικόνα της ομάδας και μας επιτρέπει να ελπίζουμε πως στο τέλος της ημέρας ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να εδραιωθεί στην πρώτη κατηγορία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X