ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα βρήκε με Πεχλιβάνη

Ο Ολυμπιακός κράτησε τελικά στο ρόστερ του τον Μάριο Πεχλιβάνη, με τη σχετική ανακοίνωση να φιλοξενεί και απολογητική δήλωση του παίκτη για την αναστάτωση που προκάλεσε με την απουσία του από τις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Πεχλιβάνη. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην αγωνιστική περίοδο 2016-17, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην FK Austria Wien (2015-16), στο Αποέλ Λευκωσίας (2014-15), στην Πάεεκ Κερύνειας και στον Εθνικό Άσσιας ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Από το 2007 μέχρι το 2012 ο Μάριος αγωνιζόταν με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής έχει προβεί στην ακόλουθη δήλωση: “Θα ήθελα να απολογηθώ στην διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ταλαιπωρία στην οποία τους έχω υποβάλει με την απόφασή μου να μην ακολουθήσω μέχρι σήμερα την προετοιμασία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας με έχει αναδείξει ως ποδοσφαιριστή, μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού έχω αναπτυχθεί και ειλικρινά εκτιμώ απεριόριστα τόσο τους παράγοντες, τους προπονητές μου αλλά και τον μεγάλο κόσμο του Ολυμπιακού. Υπόσχομαι ότι κατά το υπόλοιπο της φετινής σεζόν θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και όλο μου το πάθος για την επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία.».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X