ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπάρχει εμπειρία και ταλέντο»

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαϊδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, στις εκκρεμότητες που μένουν στο ρόστερ, στις ακαδημίες της ομάδας αλλά και το στόχο.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι όσο αδύναμο όσο φαντάζεται κανείς. Τα τελευταία χρόνια έγιναν καλές προσθήκες. Σίγουρα θα θέλαμε μεταγραφές, όπως όμως είπε και ο προπονητής μας δεν θα ήταν πολλές. Η προετοιμασία ξεκίνησε, όλοι οι Κύπριοι έδωσαν το παρών τους και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθουν και οι ξένοι».

Για τις εκκρεμότητες: «Έχουν μείνει μερικές τυπικές διαδικασίες για να υπογράψουν και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά η ομάδα να ξεκινά με γεμάτο ρόστερ και τόσο οργανωμένα σε αυτό το σημείο της σεζόν».

Για τον Γκρούμπατς: «Αυτά είναι αρκετά ευαίσθητα θέματα καθώς ο Ολυμπιακός έχει τις ακαδημίες που δίνει πολλούς ποδοσφαιριστές παντού. Έτσι αν θα έρθει κάποιος ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία θα πρέπει να είναι πολύ καλός και να προταθεί από τον προπονητή μας. Δεν μπορώ να πω κάτι για οποιαδήποτε προσπάθεια. Σίγουρα ο προπονητής θα κρίνει. Χθες πάντως προπονήθηκαν 6 ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες. Υπάρχουν τα φόντα να έρθουν στις ακαδημίες».

Για την ομάδα: «Υπάρχει μεγάλη εμπειρία στην ομάδα. Υπάρχουν 15 ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και μάλιστα αρκετές στην πρώτη κατηγορία που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Έτσι μαζί με τους νεαρούς μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή ομάδα που θα παλέψει για να μείνει κατηγορία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση