ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν χρειαστεί θα προσφύγουμε στον CAS»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στο θέμα που προέκυψε με το εμπάργκο της FIFA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

«Η απόφαση της FIFA δεν είναι ούτε τελεσίδικη  ούτε και οριστική. Εκ των πραγμάτων δεν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Προσπαθούμε με διάφορα τεκμήρια να πείσουμε τη FIFA για να άρει το εμπάργκο μεταγραφών. Υπάρχει και η μαρτυρία του ίδιου του ποδοσφαιριστή ότι πήρε τα οφειλόμενα του εμπρόθεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το θέμα θα κλείσει θετικά. Πιστεύουμε ότι θα ανατραπεί η απόφαση. Αν χρειαστεί να προσφύγουμε στον CAS για αυτό το θέμα θα το κάνουμε.»

Για το τι θα πράξει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που δεν αρθεί το εμπάργκο της FIFA:

«Είμαστε μαχητές στον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα ψάξουμε τις εναλλακτικές μας. Αν και εφόσον δεν αρθεί το εμπάργκο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτιάξουμε με δυνατή ομάδα.»

Για το ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του Πιέρου:
«Ο Ολυμπιακός θα πάρει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τη μεταγραφή του Πιέρου»

Για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ για τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου:

«Εγώ αυτό το οποίο θα πω είναι ότι κατά κανόνα φεύγουν παίκτες από τον Ολυμπιακό και πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες. Ο ποδοσφαιριστής έχει κάποιες προτάσεις στα χεριά του. Δεν υπάρχει συμφωνία με καμιά ομάδα. Θα μιλήσουμε με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό.»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X