ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξανά στα σαλόνια!(pics)

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει από σήμερα την ιστορική του επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Ο «Τακτακαλάς» κατάφερε να πάρει την ισοπαλία που χρειαζόταν απέναντι στην Παρεκκλησιά και κλείδωσε μαθηματικά την 3η θέση. Γέμισαν την κεντρική κερκίδα του Μακαρείου οι φίλοι του Ολυμπιακού που μπορούν να περηφανεύονται για την άνοδο.

Μέτριο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά αφού στην πρώτη του φάση είχαμε γκολ. Μόλις στο 6’ η Παρεκκλησιά άνοιξε το σκορ με σουτ του Πιτσιλλίδη έξω από την περιοχή. Η απάντηση από τον Ολυμπιακό δεν άργησε να έρθει όταν στο 8’ μετά από κόρνερ ο Χριστοφίδης με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε και έδωσε ξανά σκορ ανόδου στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει κατοχή αλλά να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικός. Στο 14’ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Τόρες και τον Κάστρο όταν αμφότεροι μέσα από την περιοχή δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Η επόμενη φάση ήρθε στο 31’ όταν ο Παχίπης ανάγκασε τον Ντρενέα σε πολύ δύσκολη απόκρουση. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ ανόδου.

Πήρε το ζητούμενο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το α’ ημίχρονο. Η Παρεκκλησιά στο 49’ έκανε το 2-1 όταν ο Πιτσιλλίδης και πάλι μέσα από την περιοχή έκανε αδύναμο πλασέ με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Παναγιώτου. Ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 60’ ισοφάρισε με τον Τόρες όταν ο επιθετικός των «μαυροπρασίνων» έκανε το 2-2 με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια κυριάρχησαν και στο 65’ λίγο να κάνουν την ανατροπή όταν ο Καπαρτής ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Ντρενέα. Η επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 66’ όταν ο Μιγκελίτο έκανε την κεφαλιά από κόρνερ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και στο 70’ ο Σωτηρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ αν και το 2-2 τους έδινε την άνοδο. Αυτό ήρθε στο 92' με τον Πεχλιβάνη με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την άνοδό του στα σαλόνια για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια. 

Οι εντεκάδες:

Ολυμπιακός: Παναγιώτου, Τσιακλής, Σαμαράς, Χριστοδουλίδης, Σωτηρίου, Πολυκάρπου, Τεξέιρα, Κάστρο, Πεχλιβάνης, Τόρες, Παχίπης

Ε.Ν.Παρεκκλησίας: Ντρενέα. Βώλος, Ερωτοκρίτου, Ζάρνας, Τζιτζικαλάκης, Νιόκκας, Νικολάου, Μαλεκκίδης, Χριστοφή, Πιτσιλλίδης, Κωνταντίνου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση