ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα εμπιστευτούμε τον Χρύση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε  στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για τη φετινή πορεία της ομάδας:

«Ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την περσινή σαιζόν. Πέρσι δεν τα καταφέραμε λόγω συγκυριών. Μαζέψαμε 62 βαθμούς όμως δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Φέτος κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και είμαστε πολύ κοντά στο στόχο της ανόδου. Αν το Σάββατο πάρουμε ένα βαθμό θα βρισκόμαστε στην πρώτη κατηγορία. Δεν κρίθηκε τίποτα , μην ξεχνάτε ότι η Παρεκκλησιά μας κέρδισε στον πρώτο γύρο και θα έρθει στο Μακάρειο για να παίξει τα ρέστα της.»

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς του Σαββάτου:

«Το Σάββατο περιμένουμε γύρω στα 1500 άτομα. Περιμένουμε ότι θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, είναι χαρούμενος. Αυτή η χαρά πηγάζει και από την εικόνα της ομάδας, μια ομάδα η οποία δεν έχει πάρει κόκκινους φακέλους. Ο κόσμος είναι περήφανος για την ομάδα του.»

Για τις παλιές οφειλές και το θέμα με τον Μασίνουα:

«Έχουν διακανονιστεί όλες οι παλιές οφειλές. Με την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία θεωρούμε ότι θα αποπληρώσουμε τα περισσότερα χρέη. Το θέμα με τον Μασίνουα κακώς έχει προκύψει. Υπήρξε μια ασυνεννοησία με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί η ΦΙΦΑ ότι ο ποδοσφαιριστής έχει πληρωθεί εμπρόθεσμα.  Θεωρούμε ότι η ΦΙΦΑ δεν θα διατηρήσει την τιμωρία.»

Για το έργο που επιτελεί ο Χρύσης Μιχαήλ στην ομάδα:

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μαζί μας τον Χρύση Μιχαήλ και το τεχνικό του team. Θα εμπιστευτούμε το Χρύση και για τη νέα χρονιά, να κτίσει ο ίδιος την ομάδα. Έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι θα μπορέσει να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα στα οικονομικά πλαίσια του Ολυμπιακού. »

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση