ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαζί παίκτες και οπαδοί

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αλκή στο γήπεδο «Αμμόχωστος» αύριο Σάββατο και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά:

 

Φίλοι του Ολυμπιακού 
Φθάσαμε αισίως στην 5η στροφή πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας έχει τη διαφορά των 5 βαθμών από τις άλλες που μας ακολουθούν στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία. Όλη η προσπάθεια της χρονιάς θα εξαρτηθεί από αυτούς τους πέντε αγώνες. Υποσχεθήκαμε ότι θα αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά ως τελικό και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και τον αγώνα αυτού του Σαββάτου με την Αλκή στη Λάρνακα. Θα ήταν αδιανόητο, αλλά ταυτόχρονα και ανόητο εκ μέρους μας να μην παραδεχτούμε ότι η αντίπαλος μας παρουσιάστηκε σαφώς ανώτερη στο πρωτάθλημα με κυρίαρχο στοιχείο τη σταθερότητα. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και οι βαθμοί της Αλκής αποτελούν μια πραγματικότητα. Άρα σε αυτό το παιχνίδι, πέραν της αντιμετώπισης του ως τελικού χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους μας.
Αν η Αλκή έχει τα δεδομένα με τους αριθμούς της να την χρήζουν φαβορί έχει και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας τους δικούς του αριθμούς που του δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει στη νίκη. Οι αδιάψευστοι αριθμοί του Ολυμπιακού λένε ότι η ομάδα μας δεν έχασε παιχνίδι με αντίπαλο μια από τις πέντε ομάδες που αγωνίζονταν για την άνοδο, πλην εκείνο με την Αλκή που κρίθηκε σε μια φάση. Ένα παιγνίδι που όλοι ομολόγησαν ότι άδικα έχασε και ότι τουλάχιστον η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Έκτοτε η ομάδα μας είναι σαφώς βελτιωμένη και ενισχυμένη σε σύγκριση με το παιχνίδι εκείνο. Και κάτι ακόμη. Τότε ο αγώνας έγινε μόλις 10 μέρες μετά την αλλαγή της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Δεν μειώνουμε την αξία της πρωτοπόρου ομάδας της Αλκής πλην όμως, στο Αμμόχωστος αντιπαρατάσσουμε και εμείς τους δικούς μας αριθμούς που αποδεικνύουν ότι η ομάδα μας είναι εξίσου ισχυρή και μπορεί για τη νίκη.

Φίλε του Ολυμπιακού
Η παρουσία μας στο στάδιο Αμμόχωστος πρέπει να είναι μαζική. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι στο γήπεδο θα παίζουν δυο ομάδες της Α Κατηγορίας. Αύριο ο ένδοξος Ολυμπιακός μας χρειάζεται όλους δίπλα του. Σε αθλητοπρεπή πλαίσια να δώσουμε τη μάχη μαζί με τους παίκτες μας για τη νίκη που θα φέρει ακόμη πιο κοντά στην Α Κατηγορία. Το Σάββατο παίκτες και οπαδοί γίνονται ένα με τον ίδιο στόχο. Σε ένα αγώνα 90 λεπτών δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός.

Φίλε του Ολυμπιακού
Μετά την επιτυχία της ομάδας μας στο κύπελλο την Τετάρτη που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στους 4 του θεσμού, αυτό το Σάββατο οφείλουμε να πράξουμε το ίδιο στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι για την άνοδο. Ο Ολυμπιακός μας καλεί κοντά του. Αυτό το Σάββατο παίζουμε ως ομάδα Α΄ Κατηγορίας. Αυτό το Σάββατο πλησιάζουμε σε απόσταση αναπνοής την πόρτα της ανόδου
Το Σάββατο ο Ολυμπιακός μας καλεί σε προσκλητήριο αναφοράς. Εμείς φωνάζουμε «παρόν».

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση