ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φέτος πιο σοφοί»

« Τίποτα δεν κρίθηκε. Υπάρχουν ακόμα πέντε τελικοί για μας.Φέτος θέλουμε να είμαστε πιο σοφοί». Αυτά είπε ως μήνυμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κωστάκης Σεραφείμ στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο Ολυμπιακός στο μαγαζί «Moon» του γνωστού επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη.

Ανέφερε ότι αυτή η διοίκηση ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά. Πρόσθεσε ότι ανέλαβε το σωματείο με μισθολόγιο 41000 ευρώ και το έριξε στα 30.Επίσης, οι οφειλές σε ΦΙΦΑ και ΚΟΠ ανέρχονται σ’ ένα ποσό από 350 μέχρι 400 χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται διαχειρίσιμο.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, είπε ότι το σωματείο έχει πάρει ποσό 20 χιλιάδων πριν από τρία χρόνια και από εκεί και πέρα, δεν έχει πάρει τίποτα. Στόχος είπε ότι είναι η νέα χρονιά αν ο Ολυμπιακός ανέβει στην Α’ Κατηγορία, ο προϋπολογισμός να είναι συν-πλην 10% των εσόδων.

Ζήτησε, επίσης, συμπαράσταση και ομόνοια από τους οπαδούς της ομάδας. Επίσης, ευχαρίστησε τον κύριο χορηγό της ομάδας Χριστόφορο Τορναρίτη.

Ο προπονητής της ομάδας Χρύσης Μιχαήλ ευχαρίστησε το ΔΣ της ομάδας, τον κόσμο και τον κύριο χορηγό της ομάδας Χριστόφορο Τορναρίτη. Είπε ότι μένουν πέντε τελικοί και ζήτησε από τον κόσμο την συμπαράστασή του για να επιτευχθεί ο στόχος. Ρωτήθηκε για το παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα και είπε πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, όμως ο Ολυμπιακός σέβεται τον θεσμό του κυπέλλου και θα παραταχθεί όσο πιο έτοιμος μπορεί.

Παρών ήταν και ο κύριος χορηγός του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος είπε πως «Νιώθω παράξενα μετά από 12 χρόνια να μιλώ ξανά για τον Ολυμπιακό. Και τον βρίσκω στην Β’ Κατηγορία. Αυτή την ομάδα την αγαπώ. Χάρηκα μαζί της και πληγώθηκα από αυτήν. Μου ζήτησαν να σταθώ δίπλα της και το κάνω. Προχωρούμε με σοβαρότητα»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση