ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όλοι στην Αθηαίνου»

Το, καθιερωμένο πριν από αγωνιστική υποχρέωση, μήνυμα του στέλνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Οθέλλο.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός, δεν εξαρτάται από κανέναν για την άνοδο. Στην τρίτη θέση που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία δεν περιμένει πλέον κανένα αποτέλεσμα για να είναι στην τριάδα. Στηρίζεται πλέον στις δικές του δυνάμεις. Στις δυνάμεις των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης , και όλων των αγνών οπαδών του που συμβάλλουν στο να διατηρείται στη ζωή και να διεκδικεί την επάνοδο στα χρόνια της δόξας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου δεν κάναμε «ηχηρές» μεταγραφές. Φέραμε πίσω δύο δικούς μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι -όπως διαπιστώσαμε όλοι- από το πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας για άνοδο. Η προσθήκη τους έχει ενισχύσει την ομάδα και έχει δώσει στην τεχνική μας ηγεσία περισσότερο βάθος στον πάγκο, με περισσότερες επιλογές. Επίσης, η απόφασή μας για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Πίνα αποδείχτηκε ότι ήταν ορθή, αφού με αυτήν έγινε ένα βήμα για την οικονομική εξυγίανση, δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής, από τα σπλάχνα των ακαδημιών μας δικά μας παιδιά και την ίδια ώρα, η ομάδα μας στα επόμενα δυο παιχνίδια δεν δέχτηκε κανένα τέρμα δείχνοντας ότι καλύφθηκε πλήρως το κενό.

Δεν μπορεί επίσης κανένας να αμφισβητήσει ότι ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει δύο ομάδες και ο κάθε παίκτης μπορεί να αναπληρώσει τον άλλο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγώνα κυπέλου με τον Εθνικό Άσσιας, στον οποίο οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν είχαν συμμετοχή στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αγία Νάπα. Γενικά η ομάδα μας είναι πλέον πιο δεμένη στις γραμμές της, πιο ουσιαστική και αποτελεσματική και το κυριότερο, το ρόστερ της αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από Ολυμπιακό μαυροπράσινο αίμα.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Με αυτά τα δεδομένα, ο Ολυμπιακός δίνει αύριο στην Αθηαίνου το πιο κρίσιμο παιχνίδι του, εναντίον του Οθέλλου. Με νίκη, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας καθίσταται πλέον φαβορί για την τριάδα της ανόδου. Σε αυτό το παιχνίδι θα κριθούν πολλά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Ας τους ενισχύσουμε για να κρατηθεί η προνομιούχα 3η θέση. Ο κάθε αγνός Ολυμπιακός θα είναι εκεί να δώσει τη δική του μάχη για να φύγει νικητής. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το γνωρίζουμε. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη. Το καθήκον μας καλεί. Όλοι μαζί, στα πλαίσια πάντοτε της αθλητοπρέπειας μπορούμε να το κερδίσουμε.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση