ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό»

Το καθιερωμένο pre-game μήνυμα του στέλνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, με αναφορά τόσο στον μεγάλο στόχο αλλά και στον προγραμματισμό.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα της τον νέο χρόνο, με αντίπαλο την Αγία Νάπα,  που είναι και καθοριστικός για τη συνέχεια της πορείας της στην προσπάθεια για άνοδο. Με νίκη ο Ολυμπιακός παραμένει στους στόχους του και επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου. Αυτό το παιγνίδι είναι το πλέον καθοριστικό για τη συνέχεια. Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες μας δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη.  Από την πλευρά του, ο κάθε αγνός οπαδός του Ολυμπιακού Λευκωσίας δεν έχει άλλη επιλογή από την παρουσία του στο γήπεδο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει κανείς δικαίωμα να λιποτακτήσει, κυρίως, λόγω καιρικών συνθηκών.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

η διοίκηση της ομάδας εργάζεται με τριπλό στόχο.

Ο ΠΡΩΤΟΣ είναι η ομάδα μας να συνεχίσει την πορεία για την άνοδο. Όλοι ευχόμαστε να οδηγηθούμε στην ευτυχή κατάληξη.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας μήνυμα, είναι να δημιουργήσουμε έναν Ολυμπιακό με κορμό  από τις ρίζες μας. Αποδεδειγμένα πλέον η ποδοσφαιρομάνα του Τακτακαλά μπορεί να αποτελέσει το προζύμι για μια νέα υγιή ομάδα, με μεγάλες δυνατότητες, αφού ενισχυθεί καταλλήλως. Προς αυτή την κατεύθυνση  κινηθήκαμε και τη χειμερινή περίοδο των μετεγγραφών «επαναπατρίζοντας» δύο δικά μας παιδιά με μεγάλες δυνατότητες. Τον Γιάννη Παχίπη και τον Χρυσοβαλάντη  Καπαρτή. Οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας  για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, γι’ αυτό ας τους υποδεχτούμε με ένα θερμό χειροκρότημα στο γήπεδο.

Ο ΤΡΙΤΟΣ είναι η οικονομική εξυγίανση που για χρόνια ταλαιπωρεί την ομάδα μας. Είναι δεδομένο ότι με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συνεχίσει αγνοώντας την οδυνηρή αλήθεια. Ήδη άρχισε μια προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση με έκδοση λαχείου και δώρο ένα αυτοκίνητο  Ford Fiesta. Σε μια άλλη περίπτωση υπήρξε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή μας Πίνα, αφού κρίθηκε ότι σε αυτή τη θέση είχαμε επιπρόσθετες λύσεις.

Βαδίζοντας προς τον στόχο της ανόδου κανείς δεν μας εμποδίζει ταυτόχρονα να κτίζουμε και για το αύριο με ένα πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

με αυτά τα δεδομένα στέλλουμε το μήνυμα ότι την Κυριακή στο Μακάρειο θα είμαστε όλοι εκεί για να βάλουμε τις βάσεις της μεγάλης αντεπίθεσης για την άνοδο. Έχουμε τις δυνατότητες. Μπορούμε.  

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση