ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανανεώνουμε τον όρκο για αιώνια πίστη»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, στέλνει το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του...

"Φίλοι του Ολυμπιακού,

Καθώς ο παλιός χρόνος μας αποχαιρετά με νωπές ακόμη τις μνήμες για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, μια νέα χρονιά ανατέλλει γεμάτη ελπίδες για κάτι καλύτερο. Η νέα χρονιά αρχίζει για την ομάδα μας με δυο καθοριστικά παιγνίδια. Το πρώτο με την Αγία Νάπα και το δεύτερο με τον Οθέλλο. Με δυο νίκες, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα μπει για καλά στην υπόθεση άνοδος.

Με τη νέα περίοδο, η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με δυο μετεγγραφές και αισιοδοξούμε για μια καλύτερη πορεία. Μια πορεία αντάξια των προσδοκιών μας. Μέσα από τον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν το σωματείο μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για επιβίωση και επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία. Θα συνεχίσουμε να αντλούμε δύναμη μέσα από την Ιστορία μας και θα ενισχυόμαστε με τα νέα βλαστάρια των ακαδημιών της ποδοσφαιρομάνας του Τακτακαλά. Όταν θα επιστρέψουμε στην Α΄ Κατηγορία θα έχουμε έτοιμο τον κορμό από τις ρίζες μας, από αυτές τις ρίζες που μας κρατάνε στη ζωή, μας γεμίζουν ελπίδες και μας δημιουργούν υγιείς και βάσιμες προσδοκίες για κάτι καλύτερο ώστε να μην οδηγηθούμε ξανά σε περιπέτειες.

Σήμερα ανανεώνουμε τον όρκο ότι θα παραμείνουμε αιώνια πιστοί στον Ολυμπιακό Λευκωσίας όσες θυσίες και αν χρειαστούν. Συνεχίζουμε μαζί. Νυν και αεί για μια ζωή.

Καλή Χρονιά
Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση