ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεδρικές ευχές

Το δικό του μήνυμα ενόψει εορτών, στέλνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Ολυμπιακού Λευκωσίας σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και οικογενειακή ευτυχία. Ευχόμαστε η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει την αναγέννηση της ομάδας μας. Ευχόμαστε, όπως το αστέρι της Βηθλεέμ θα λάμψει πάνω από τη Φάτνη που θα γεννηθεί ο Χριστός έτσι και το άστρο του Ολυμπιακού να φωτίσει τον δρόμο του που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία.

Ο Θεάνθρωπος γεννήθηκε κάτω από τις πιο φτωχές συνθήκες που θα μπορούσαν να υπάρξουν μετά από ένα κουραστικό ταξίδι μέσα στο κρύο. Έτσι και εμείς στον Ολυμπιακό, δεν λυγίζουμε από το μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι που διανύουμε εδώ και τριάμισι χρόνια κάτω από τις φτωχές οικονομικά συνθήκες που ζούμε. Μέσα από την οικονομική μας φτώχεια παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε το ταξίδι μας που έχει τέρμα την Α Κατηγορία.

Τα Χριστούγεννα είναι κατ’ εξοχήν μέρα της αγάπης. Ας παραμείνουμε και εμείς ενωμένοι δείχνοντας έμπρακτα την  αγάπη στον Ολυμπιακό  και στηρίζοντας την προσπάθειά του για επιστροφή στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας. Αυτές τις μέρες, μέσα από την οικογενειακή θαλπωρή ας κρατήσουμε ψηλά το λάβαρο του Ολυμπιακού και τις ιδέες που ετάχθη να υπηρετήσει.

Καλά και Ολυμπιακά Χριστούγεννα

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X