ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δήλωση του προέδρου

«Συνεχίζουμε για τον στόχο μας με ακλόνητη πίστη στην ομάδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του Κώστα Σεραφείμ στους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

«Φίλοι Ολυμπιακοί ,
Μπορεί να χάσαμε τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι με την Αλκή, όμως ο Ολυμπιακός κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κυρίως τον κόσμο του. Η ομάδα μας αν και παίζαμε με τη φαινομενικά καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ήταν καλύτερη  στο γήπεδο και έπεισε και τον πιο άπιστο για τις δυνατότητές της. Η ατυχία και άλλοι παράγοντες, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν. Όμως αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να είναι συνεχές. Μια μεγάλη ομάδα συνεχίζει και  κατακτά τον στόχο της.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία που πρέπει να συνεχιστεί. Έχει τις προοπτικές για ακόμη καλύτερες μέρες. Έχουν διορθωθεί αρκετά και υπολείπονται άλλα πολλά. Σας διαβεβαιώνουμε ως διοίκηση ότι με συνεχή δουλειά και τη δική σας στήριξη αυτή η δουλειά θα αποφέρει καρπούς.  Επόμενός μας στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα οικονομικά προβλήματα που βρίσκουμε καθημερινά μπροστά μας.   Ευελπιστούμε ότι συλλογικά θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. 

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει εκτός έδρας ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας. Με νίκη και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμείνει στους στόχους του μέχρι το τέλος του α΄ γύρου, οπόταν όπως πάντοτε συνηθίζεται γίνονται κινήσεις περαιτέρω  ενίσχυσης. Παρά τη μακρινή απόσταση, όσοι μπορούμε οφείλουμε να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας για να τη βοηθήσουμε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε ομάδα με πιστούς οπαδούς. Να δώσουμε τη μάχη και να κερδίσουμε το παιχνίδι που θα μας επαναφέρει σε πιο κοντινή τροχιά ανόδου.  Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται μέσα στους στόχους του παρά τους έξι υποψηφίους για άνοδο. Είναι ένα πρωτάθλημα γεμάτο με απρόοπτα αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν τις αρχικές μας προβλέψεις. Ότι η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία ίσως κριθεί και πάλι όπως και πέρσι την τελευταία αγωνιστική.

Εμείς έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα του, στα εύκολα και στα δύσκολα. Γιατί είναι η ομάδα μας, είναι τα πιστεύω μας, είναι ο φάρος που μας δείχνει την κατεύθυνση για το  ποθητό μας λιμάνι. Ραντεβού στη Χλώρακα για τη νίκη της αντεπίθεσης.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X