ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεξιώθηκε τους παίκτες η διοίκηση (pics)

Ενόψει και της σέντρας στο νέο πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, το ΔΣ του Ολυμπιακού δεξιώθηκε τους παίκτες και την προπονητική ομάδα, το βράδι της Τετάρτης (14/09).

Σχετική Δελτίου Τύπου αναφέρει:
«Την Τετάρτη το βράδυ, το Δ.Σ. του σωματείου , παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και προπονητική ομάδα , στο εστιατόριο «ΕΣΤΙΑΔΕΣ», στη Λευκωσία.

Μετά από μια επίπονη και σκληρή προετοιμασία, και με τη τελική συμπλήρωση και εγγραφή του ρόστερ στην Κ.Ο.Π., Δ.Σ. , τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, δείπνησαν μαζί , σε οικογενειακό κλίμα και με την αισιοδοξία ώστε η ομάδα να ξεκινήσει νικηφόρα το φετεινό πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό εκφώνησε ο πρόεδρος κ.Αριστοδήμου και ο κ.Ιωσήφ εκ μέρους της διοίκησης, ο κ.Παρασκευά και ο κ.Γεωργαράς εκ μέρους της προπονητικής ομάδας, και ο Κυριάκος Πολυκάρπου εκ μέρους των προπονητών.

Αμφότεροι υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα από το δικό τους πόστο ο καθένας, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, και να ανέβει στην Α’ κατηγορία, εκεί όπου ανήκει.

Ραντεβού λοιπόν, την ερχόμενη Παρασκευή στις 19.00 στο κοινοτικό Παραλιμνίου, για τον πρώτο αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X