ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοσμά: «Δίκαια είναι κορυφαίος προπονητής ο Σωφρόνης»

Δηλώσεις του προπονητή του Ονήσιλλου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιγνίδι»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής του Ονήσιλλου Σωτήρας Πανίκος Κοσμά, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την άνοδο της ομάδας στην Β’ Κατηγορία, την σημασία του Κύπριου προπονητή, αλλά και έκανε την πρόβλεψη του για τον τελικό Κυπέλλου Απόλλων – ΑΕΚ.

Για την βράβευση του Σωφρόνη Αυγουστή ως προπονητή της χρονιάς σχολίασε: «Είναι μία ηθική ικανοποίηση για εμάς τους προπονητές που ίσως δεν είμαστε γνωστοί στο ευρύ κοινό. Δίκαια είναι εκεί που βρίσκεται. Όπως μας είπε ο Σωφρόνης, δύσκολα παίρνει ευκαιρίες ο Κύπριος προπονητής. Θα είναι χαρά μας να υπάρχουν και άλλοι Κύπριοι προπονητές σε ομάδες της Α’ Κατηγορίας».

Για τον στόχο του Ονήσιλλου στη Β’ Κατηγορία είπε: «Εδώ και τρία χρόνια θέσαμε στόχο να επιστρέψουμε τον Ονήσιλλο εκεί που αξίζει. Ελπίζω να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια και θα πάμε πολύ καλύτερα. Στη Β’ Κατηγορία στόχος μας είναι να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο».

Επίσης σχολίασε τον τελικό Κυπέλλου: «Οι δύο ομάδες αυτές παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο την φετινή χρονιά. Βλέπω τον Απόλλωνα να είναι πιο σταθερός, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να κάνει την ζημιά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κατά 60% ο Απόλλωνας θα κατακτήσει το τρόπαιο».

Το ηχητικό απόσπασμα:

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X