ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κάποιες ομάδες επιλέγουν παιχνίδια»

Η Καρμιώτισσα δίνει τον αγώνα της χρονιάς με την Δόξα και ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Παπάς, μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στο ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε αρχικά:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάνεις δεν θυμάται τι έκανες και αν έπαιξες καλά. Αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί και δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή την θέση αυτή την στιγμή. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι, από τους τρεις τελικούς που μας απέμεναν. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Δόξα και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι στο δεύτερο γκρουπ κάποιες ομάδες επιλέγουν παιχνίδια. Οι εξαγγελίες της ΚΟΠ για το δεύτερο γκρουπ φαίνεται ξεκάθαρα να μην υλοποιούνται. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Όποιες δηλώσεις έγιναν ήταν για να εκφράσουμε το παράπονο μας και την πικρία μας. Το ότι έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να τα ξεχάσουμε και να προσηλωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για να είναι έτοιμη για την Κυριακή».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα, το ταξίδι Λεμεσού-Λάρνακας κάθε εβδομάδα είναι δύσκολο. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο Τσίρειο, γιατί η ΚΟΠ δεν ήθελε να παίζουν περισσότερες από τρεις ομάδες στο γήπεδο της Λεμεσού. Όμως, αυτή την δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε την βοήθεια του και θέλουμε τη στήριξη του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση