ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλη η χρονιά σε ένα παιχνίδι»

Για τον τελικό της Κυριακής με τη Δόξα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:
 
Για την ήττα από τον Ερμή:

«Η Καρμιώτισσα ήταν η μόνη ομάδα που έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Χάσαμε πάρα πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες.  Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε για ακόμη μια φορά».

Για τον τελικό της Κυριακής με τη Δόξα:

«Παίζουμε την Κυριακή το παιχνίδι της χρονιάς με τη Δόξα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το τρίποντο. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο πιστεύω ότι ο νικητής θα μείνει κατηγορία. Όλη τη βδομάδα το διοικητικό συμβούλιο θα είναι στις προπονήσεις για να στηρίξει τους παίκτες. Μόνο από τις συγκυρίες βρεθήκαμε εδώ πέρα, από την ατυχία μας και από κάποιους άλλους παράγοντες.»

Για τις καταγγελίες εις βάρος της Δόξας:

«Η Δόξα έχει πάρει εννιά βαθμούς σε αγώνες οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι. Νοιώσαμε την ανάγκα να διαμαρτυρηθούμε. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι κρίνεται μια χρονιά σε ένα παιχνίδι. Είναι ένας λόγος που μας ώθησε να βγάλουμε τις ανακοινώσεις για να μάθει και ο κόσμος τι συμβαίνει.»

Για την παρουσία του κόσμου:

«Την Κυριακή θα υπάρξει μαζική προσέλευση των φίλων του σωματείου. Όπως αντιλαμβάνεστε η Καρμιώτισσα έχει αποκτήσει πολλούς φίλους και πολλές συμπάθειες. Θα έχουμε στο πλευρό μας αρκετές εκατοντάδες κόσμο. »

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση