ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν μπόρεσε και πάει σε τελικό

Η Καρμιώτισσα δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία  που της έδωσε η Δόξα αφού απέτυχε να νικήσει τον Ερμή στο ΓΣΖ και πλέον ο μεταξύ τους αγώνας την επόμενη αγωνιστική αποκτά χαρακτήρα τελικού. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά αν και είχε τον έλεγχο δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μαρτίνιουκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Λίγες φάσεις, χαμηλός ρυθμός

Το πρώτο ημίχρονο δεν κινήθηκε σε ψηλές εντάσεις ενώ η Καρμιώτισσα και ο Ερμής δεν μας έδωσαν και πολλές φάσεις. Η πρώτη ήρθε στο 17’ όταν ένα σουτ του Ντε Μέλο έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καϊρίνου. Στη συνέχει η Καρμιώτισσα ανέβηκε και στο 31’ παραλίγο να ανοίξει το σκορ όταν στο 31’ ο Βαττής μόλις που δεν βρήκε την μπάλα για να την στείλει στα δίκτυα μετά από σέντρα του Πόλιανετς. Στο 42’ μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πόλιανετς έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγή. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 στρέφοντας το ενδιαφέρον του αγώνα στο β’ ημίχρονο.

Η Καρμιώτισσα πίεζε ο Ερμής σκόραρε

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο με την Καρμιώτισσα να έχει τον έλεγχο αλλά τον Ερμή να βρίσκει το γκολ. Στο 50’ μια κεφαλιά του Όρντος κατέληξε στα χέρια του Παναγή ενώ στο 52’ ο Σάλιακας πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 67’ ο Όρντος έπιασε και πάλι κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Παναγή. Ο Ερμής στην πρώτη του ευκαιρία στο 76’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντε Μέλο από τον Γουήλερ με τον Μαρτίνιουκ να εκτελεί εύστοχα. Τα περιθώρια στένεψαν για την Καρμιώτισσα που πίεζε για την ισοφάριση. Στο 81’ ο Μπάρμπαρο βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Παναγή απέκρουσε σωτήρια το σουτ του. Στο 82’ η Καρμιώτισσα έχασε νέα μεγάλη φάση όταν στο 82’ ο Πόλιανετς δεν κατάφερε από την μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά. Στο 86’ ο Παναγή ήταν ξανά σωτήριος για την Καρμιώτισσα αφού απέκρουσε νέα κεφαλιά του Όρντος σε κόρνερ. Η Καρμιώτισσα παρά την πίεση δεν κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ τα δεδομένα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μετά την αποβολή του Αντάμοβιτς. Έτσι ο Ερμής πήρε σπουδαία νίκη ενώ ο αγώνας της Καρμιώτισσας με την Δόξα απέκτησε χαρακτήρα τελικού.

Οι εντεκάδες:

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Γουήλερ, Σάλιακας, Λοκόμπε, Όστιογιτς (83' Πάντος), Αντάμοβιτς, Μανογιάν, Βαττής, Πάσεκ (46' Μπάρμπαρο), Πόλιανετς (84' Σταύρου), Όρντος

Ερμής: Παναγή, Χριστοφή, Ψάλτης, Μπενγκά (64' Κέζος), Αρτάμπε, Μαϊσουράτζε, Γραντίν, Αρτάμπε, Ντε Μέλο (94' Χατζηδημητρίου), Μαρτίνιουκ, Κότο Παγιές (83' Λίλλης), Μασίνουα

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση