ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να μπουν οι δικλείδες..»

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την συνάντηση των προέδρων για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο, αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

 

Για την συνάντηση των προέδρων: «Σίγουρα, ο προβληματισμός όλων για αυτά που συμβαίνουν είναι μεγάλος. Θέλουμε να μπουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας για να βρούμε ποιος έχει την πραγματική ευθύνη σε περίπτωση που ένα παιχνίδι είναι στημένο. Θέλουμε να γίνει μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ και την εκτελεστική επιτροπή για να θέσουμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με το στοίχημα στο ποδόσφαιρο.»

Για το ενδεχόμενο συνάντησης με ΚΟΠ: «Δεν ξέρω αν θα γίνει συνάντηση, αλλά ο πρόεδρος είναι θετικός στο να βρεθεί λύση. Τα μέτρα έφεραν αποτέλεσμα, αλλά χρήζουν βελτίωσης»

Όταν κατηγορείσαι και δεν έχεις το δικαίωμα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, σίγουρα το τελευταίο που  δεν θέλεις είναι το όνομα σου να εμπλέκεται σε αυτά τα πράγματα. Δεν σημαίνει το ποδόσφαιρο μόνο παράγοντες, αλλά ποδοσφαιριστές και σωματεία. »

Για τα τηλεοπτικά: «Το τηλεοπτικό σκηνικό πλέον ξεκαθαρίζει και η Cytavision είναι ο μεγάλος παίκτης για την τριετία 2019-2022. Τα πλείστα σωματεία καταλήγουν σ' αυτήν την πλατφόρμα. Σίγουρα το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί όπου θέλει βάσει των προσφορών. Εμείς έχουμε συμφωνία με την Cyta, η οποία ξεκίνησε από το 2014 και θα επεκταθεί τις επόμενες μέρες μέχρι το 2022.»

Για το τι ζητούν τα σωματεία: «Αυτό που ζητάμε είναι πιο ξεκάθαρες τοποθετήσεις με το πως βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πιο σωστό να περιμένουμε την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Έχουμε απόψεις για βελτίωση σε θέμα κάλυψης των ποδοσφαιριστών και σωματείων και περιμένουμε και τις απόψεις της ομοσπονδίας.»

Για το αγωνιστικό της ομάδας του: «Αυτή η σιγουριά για παραμονή δεν μπορεί να αλλάξει.  Εμείς ξέρουμε μόνο να αγωνιζόμαστε στο γήπεδο.Είμαστε αισιόδοξοι. Αυτή η ομάδα δικαιωματικά θα παραμείνει στην κατηγορία. Δεν πήραμε τους βαθμούς που θα θέλαμε.Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Έχουμε την Σαλαμίνα τώρα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την νίκη στον πρώτο από τους εφτά τελικούς.»

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση