ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το βλέπουμε σαν πρόκληση...»

Μιλώντας στο «Κάνε Παιχνίδι», ο προπονητής της Καρμιώτισσας Λιάσος Λουκά αναφέρθηκε σε όλα όσα απασχολούν την ομάδα του. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Μάρκο Αντάμοβιτς, λέγοντας πως μπορεί να αγωνιστει σε υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την πορεία της ομάδας:

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, όμως προσπαθήσαμε να κτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το πλάνο μας έλεγε πως ξέραμε ποιες ομάδες θα κοντράραμε και θα τις παίζαμε στα ίσα για να κερδίσουμε. Σ΄όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά για να πάρουμε τους βαθμούς. Αυτό μας βγήκε σε μεγάλο ποσοστό και θέλουμε να μείνουμε στη κατηγορία.»

Για το παιχνίδι με την Δόξα:

«Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν μια ομάδα, μας ενδιαφέρει το παιχνίδι των αντιπάλων μας και εμείς το βλέπουμε σαν πρόκληση . Ένα παιχνίδι με πολλή πίεση Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε και να αποδείξουμε πράγματα στο γήπεδο.»

Για το αγωνιστικό:

«Τραυματίας ο Μανογιάν, ο οποίος έχει πρόβλημα στον μηνίσκο, ενώ ο Βοσκανιάν έχει κάρτες.»

Για την κατάσταση της ομάδας του:

«Ξέρουμε πως θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τους στόχους μας, καθώς η διαφορά θα πάει στους 10 βαθμούς.Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά. Η Δόξα έχει ανέβει, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και καλό σύνολο. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Για Αντάμοβιτς:

«Το παράξενο θα ήταν να μην γινόταν ντόρος για τον Αντάμοβιτς. Ανεβαίνει συνέχεια επίπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Είναι και πιο έμπειρος Έχουν έρθει προτάσεις, αλλά είναι θέμα διοίκησης. Είναι μέλος της ομάδας μου μέχρι το καλοκαίρι.Είμαι σίγουρος πως μπορεί να αγωνιστεί σε ψηλότερο επίπεδο.»

Για τους παίκτες του γενικότερα:

«Όλοι βοηθούν στο να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι επαγγελματίες.Το κέρδος μας είναι ότι πετύχαμε στην οργάνωση και στο κτίσιμο της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.»

Για το πρώτο γκρουπ:

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο για μένα, ενώ η ΑΕΚ είναι και αυτή κοντά.»

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση