ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Καρμιώτισσα είναι εδώ!

Πολύ μεγάλη νίκη της Καρμιώτισσας επί της Νέας Σαλαμίνας με 1-3 στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Μπάρμπαρο, Δημητρίου και Πάσεκ τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Μακρίεφ με πέναλτι το γκολ των γηπεδούχων. Η Καρμιώτισσα, με αυτή της την επιτυχία έφθασε στους 27 βαθμούς.

Αναγνωριστικά άρχισε το παιχνίδι στη Λάρνακα με καλό ρυθμό στα πρώτα του λεπτά. Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 6’ για τους φιλοξενούμενους, όταν το σουτ του Όρντος πήγε λίγω έξω από την εστία του Μιχαήλ.  Ο Μπάρμπαρο στο 13’ είχε ένα καλό διαγώνιο σουτ, το οποίο έφυγε άουτ. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, κυρίως, με την Καρμιώτισσα να είναι πιο απειλητική. Στο 19’, είχαμε την πρώτη ευκαιρία της Νέας Σαλαμίνας, όταν η κεφαλιά του Σκοπελίτη πέρασε άουτ από το κόρνερ του Εγγλέζου. Στο 22’ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπεμπέ μόνος στην περιοχή έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Στο 25’ είχαμε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ντουντού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βοσκανιάν, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Μακρίεφ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το έκτο φετινό του γκολ. Στο 31, η Καρμιώτισσα είχε καλή ευκαιρία, όταν ο Πόλιανετς έκανε την κεφαλιά στα χέρια του Μιχαήλ. Ο Τσαμπούρης για τους γηπεδούχους από την άλλη είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 36’, το οποίο έφυγε άουτ. Μέσα σε τρία λεπτά είχαμε μπαράζ ευκαιριών. Δύο για τους φιλοξενούμενους με Πάσεκ και Πόλιανετς και μία για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη με Μπριτζίτο. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Νέα Σαλαμίνα μπροστά στο σκορ, σ’ ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Η επανάληψη άρχισε με τους φιλοξενούμενους να αρχίζουν πιο δυνατά το παιχνίδι και να ισοφαρίζουν στο σκορ στο 52’ με πλασέ του Μπάρμπαρο. Στο 60’, μάλιστα, η ομάδα του Λιάσου Λουκά ανέτρεψε τελείως το σκορ με προβολή του Δημητρίου μετά από κόρνερ του Μπάρμπαρο. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς να χάσουν τις πολύ καλές ευκαιρίες στο ματς. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλά τους χώρους προς την εστία του Καϊρίνου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την φλύαρη υπεροχή, χωρίς να την μετουσιώνουν σε κάτι ουσιαστικό. Στο 79’, ο Μάρκο Αντάμοβιτς είχε ένα σουτ στα χέρια του Μιχαήλ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσούρτσουριτς είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Καϊρίνος. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μάατσι στιγμές αργότερα. Στο 86’, ο Άλεξ Κωνσταντίνου είχε ένα σουτ άουτ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 92 με τον Πάσεκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπάρμπαρο και έγραψε το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

 

Οι συνθέσεις:

 

Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Άντονιτς, Τσίνα, Γκράσι, Τσαμπούρης, Σκοπελίτης (81' Κωνσταντίνου), Μπεμπέ, Ντουντού (60' Τσούρτσουριτς), Εγγλέζου (66' Μάατσι), Μπριζίτο, Μακρίεφ

Καρμιώτισσα:  Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ, Χριστοφή (33΄ Δημητρίου), Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Λοκόμπε, Πόλιανετς (93' Κύπρου), Πάσεκ, Όρντος (83' Πάντος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση