ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα διαψεύσουμε τις φήμες»

Στον Σπορ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε ο Ανδρόνικος Ξιαρής εκ μέρους της Καρμιώτισσας. Ο Ξιαρής τόνισε την ανάγκη για βαθμούς αλλά και την σιγουριά του πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: «Σίγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, μετά τα τελευταία αποτελέσματα και με τις νίκες του Άρη και της Δόξας η βαθμολογική διαφορά έχει σμικρυνθεί. Θα προσπαθήσουμε μέσα από καλές παρουσίας να μαζέψουμε βαθμούς, ούτως ώστε στο τέλος και με τη σούμα να μείνουμε κατηγορία».

Για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα: «Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να παίρνουμε το μέγιστο. Έτσι και στον αγώνα με τη Σαλαμίνα θέλουμε τη νίκη. Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι τελικός. Τελικοί είναι όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς και να μείνουμε κατηγορία».

Εντυπώσεις αλλά όχι βαθμούς: «Σίγουρα με τις εντυπώσεις δεν παίρνεις βαθμούς. Εμείς θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία. Παίζουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο και πολλές φορές το πληρώσαμε. Οι 4 βαθμοί στον Β’ γύρο προβληματίζουν, όμως θα παλέψουμε».

Αγωνιστικά νέα: «Υπάρχουν 4 ποδοσφαιριστές που είναι εκτός καρτών και ο Μανογιάν ο οποίος έχει τραυματιστεί στον αγώνα με την Ανόρθωση. Παρόλα αυτά υπάρχει το έμψυχο υλικό στην ομάδα και θα παλέψουμε».

Για το μέλλον του Λιάσου Λουκά: «Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο Λιάσος Λουκά κάνει εξαιρετική δουλειά. Σχετικά με το μέλλον θα περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και ύστερα να δούμε το όλο θέμα. Σίγουρα ο Λιάσος Λουκά είναι το νούμερο ένα για να συνεχίσει».

Για τις φήμες περί δεδομένης διαβάθμισης: «Αυτές οι διαδόσεις έχουν φτάσει στα αυτιά μας. Το αντιμετωπίζουμε σοβαροί. Μια νεοφώτιστη σίγουρα είναι το πρώτο φαβορί για να πέσει κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Εμείς θα διαψεύσουμε τις φήμες πως η Καρμιώτσσα θα πέσει κατηγορία. Έχουμε την ομάδα, έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παλέψουν και έχουμε και τη ψυχή».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση