ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Αποχωρώ, έχοντας κλάψει»

Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει ο Νίκος Παπάς από την προεδρεία της Καρμιώτισσας καθώς όπως ανέφερε συγκινημένος στο Σούπερ Σπορ ΦΜ η ευθιξία του και το ήθος του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Παπάς τον οποίο μάλιστα διακατείχε έντονη συγκινησιακή φόρτιση:

«Έκλαψα ώρες για αυτή την απόφαση. Δυστυχώς με στεναχωρεί αφάνταστα η εμπλοκή της ομάδας μου. Το ανάφερε και χθες ο πρόεδρος. Στον φάκελο με τον Εθνικό δεν φταίει καμιά ομάδα, είπε. Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό. Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ζητήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Είναι οριστική η απόφαση μου. Στη ζωή μου έμαθα όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένας το όνομα του Νίκου του Παπά για το στοίχημα. Αν έχεις ευθιξία και ήθος, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις, είναι να παραιτηθείς. Το σωματείο μας δεν είχε εμπλοκή σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Το ότι το στοίχημα έγινε μέρος της ζωής μας με προβληματίζει.

Έφθασε η στιγμή που είπα, πρέπει να ξεκουραστώ. Ο χώρος του ποδοσφαίρου έκλεισε για τον Νίκο Παπά και σύντομα θα επιστρέψει. Έφθασε η στιγμή να παραδώσουμε την προεδρία σε κάποια άλλα παιδιά. Σε αυτό τον χώρο έκανα φίλους. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Κέρδισα την εκτίμηση από τους δημοσιογράφους. Δεν θέλω αυτή την εκτίμηση που κέρδισα να εμπλακεί το όνομα μου σε οποιοδήποτε θέμα στοιχήματος. Έμαθα να δουλεύω και για αυτό ο κόσμος με εμπιστεύεται.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον κ. Καραπατάκη, που μας πρόσφερε το γήπεδο της ομάδας του για να αγωνιστούμε. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αγαπήστε το ποδόσφαιρο και δώστε ευκαιρία του κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X